R. Giedraitis pažėrė kritikos K. Maksvyčiui: „Aš esu susierzinęs ir piktas“

R. Giedraitis pažėrė kritikos K. Maksvyčiui: „Aš esu susierzinęs ir piktas“

LTU.Basketball ir FIBA nuotr.

Belgrado „Crvena Zvezda“ komandos gretose likęs Rokas Giedraitis davė interviu Serbijos spaudai ir atskleidė, kad yra patenkintas, jog liko Belgrade.



Primename, kad lietuvis su „Crvena Zvezda“ pasirašė sutartį iki 2026 metų vasaros.

„Esu patenkintas, kad lieku. Man ir mano šeimai čia viskas patinka. Jie manimi pasitiki, pažįstu organizaciją, trenerį. Labai smagu likti. Man ir mano šeimai tai buvo geriausias variantas“, - kalbėjo R. Giedraitis.

R. Giedraitis taip pat pažėrė kritikos buvusiam Lietuvos rinktinės treneriui Kaziui Maksvyčiui.


„Aš esu susierzinęs ir piktas. Nebuvo jokio trenerio bendravimo su manimi. Jokios komunikacijos. Aš Eurolygoje žaidžiu 6-7 metus. Esu veteranas, todėl noriu komunikacijos. Aš nepatenkintas, ne todėl, kad Maksvytis manęs nepakvietė į rinktinę, bet todėl, kad su manimi visiškai nebuvo bendraujama. Tai nebuvo sąžininga iš trenerio pusės“, - kalbėjo R. Giedraitis.

Snaiperis atskleidė, kad olimpinėse žaidynėse palaikė serbų rinktinę.

„Žiūrėjau serbų rungtynes pusfinalyje. Šis mačas buvo vertas finalo rungtynių. Abi komandos žaidė gerą krepšinį. Kai serbai pirmavo 16-17 taškų skirtumu, buvau įsitikinęs, kad jie laimės, bet nutiko kitaip. Norėjau, kad serbai būtų finale“, - savo mintimis dalinosi lietuvis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: