[Interviu] J. Jordanas: "Man patinka atlikinėti rezultatyvius perdavimus"

Buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ gynėjas amerikietis Jarodas Jordanas vis dar prisimena Lietuvoje praleistą sezoną. Šiuo metu Vokietijoje, „Telekom Baskets“ žaidžiantis 188cm 25 metų įžaidėjas trumpai prisiminė Lietuvą, Vilniaus komandą bei jos narius, su kuriais iki šiol daugiau ar mažiau tebebendrauja.

- Šiuo metu rungtyniauji Vokietijoje. Kur krepšinio lygis aukštesnis –ten ar Lietuvoje?



- Aš manau, kad Vokietijoje lygis aukštesnis. Ten yra daugiau panašaus lygio ekipų – maždaug 10 labai gerų komandų ir kiekvienas kiekvieną gali nugalėt.

- Nenorėtum sugrįžti į Vilniaus ,,Lietuvos Rytą‘‘?

- Nežinau, ar kada nors dar galėsiu žaisti „Lietuvos Ryte“, manau, laikas parodys.


- Galbūt palaikai ryšį su buvusiais komandos draugais ?

- Palaikau su keliais krepšininkais - Chucku Eidsonu, Martynu Gecevičiumi, Kenanu Bajramovičiumi ir Hollisu Price‘u. Jie yra puikus vaikinai ir aš jiems linkiu viso ko geriausio.

- Geriausia akimirka Vilniuje.

- Nuostabiausia - susipažinti su gerais vaikinais, atstovauti gerai komandai. „Lietuvos rytas“ buvo labai stipri ir gera ekipa,  gaila, kad nieko neiškovojome, tačiau gerais draugais likome iki dabar. Taip pat esu patenkintas, kad turėjau progą žaisti Eurolygoje ir keliauti po Europą.

- Visi atsimena tavo puikius rezultatyvus perdavimus. Tai yra tavo stiprioji pusė?

- Manau, kad taip. Darau tai gerai ir man patinka. Mano manymu, geriau atlikti rezultatyvų perdavimą, o tada ir rezultatas yra matomas.

 

 

BasketZone.lt / Marek Kolosovski

Video rekomendacijos: