V. Čeponis: „Žalgiris“ sužaidė puikias rungtynes, bet yra vienas „bet“ (Rekordai prieš „Fenerbahce“)

Zalgiris.lt nuotr.

Dvigubą Eurolygos savaitę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai užbaigė įspūdinga pergale. Martino Schillerio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 99:62 (24:7, 27:24, 30:16, 18:15) sutriuškino Stambulo „Fenerbahce“ ekipą.



Po mačo trumpą komentarą pateikė garsus televizijos komentatorius Vaidas Čeponis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Su pergale visus "Žalgirio" fanus! Žalgiriečiai vėl sužaidė puikias rungtynes, bet tenka pripažinti, jog teko rungtyniauti su mirusiais "Fenerbahce" žaidėjais Jie atrodė klaikiai ir buvo absoliučiai palūžę psichologiškai. Susidarė įspūdis, kad svečiai buvo lyg su šautuvu per jėgą išvaryti į aikštę, kur išgyveno tikrą košmarą. Na, bet tai nė kiek nemenkina šeimininkų nuopelnų.


Plačiau dabar nesiplėsiu, nes rytoj, penktadienį, 13.30 val., "Delfi" laidoje "Krepšinio zona" kauniečių žaidimą paanalizuosime su vienu buvusiu "Žalgirio" krepšininku“, - rašė V. Čeponis.



Tuo tarpu „Žalgirio metraštis“ pasidžiaugė, jog žalgiriečiai vėl atsidūrė Eurolygos aštuntuke ir pasiekė kelius rekordus.

„Ši pergalė (99-62) ne tik didžiausia, kokią kada pavyko pasiekti prieš Fenerį (anksčiau tik dukart esame laimėję penkiais taškais), bet ir pakartota pergalė didžiausiu skirtumu, kokiu esame laimėję Eurolygoje ever.

Mes ne tik nugalėjome "Fenerbahče", mes sunešiojome 2017-ųjų Eurolygos čempionę ir penkiskart Final 4 dalybę dvigubai didesniu biudžetu.

Mes nugalėjome komandą, kuri 2017-18 mus įveikė Final 4, 2018-19 mus išmetė iš atkrintamųjų serijoje 1-3 ir prieš mus laimėjo 13 kartų iš 20.

37 taškai! Trys pergalės iš eilės! Ir aštunta vieta!“, - rašė „Žalgirio metraštis“.




Rezultatyvių perdavimų rekordas:





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: