„Ryto Balsas“ apie K. Bensoną: „O gal verta buvo pratęsti kontraktą iki sezono pabaigos?“

„Ryto Balsas“ apie K. Bensoną: „O gal verta buvo pratęsti kontraktą iki sezono pabaigos?“

Vilniaus „Ryto“ klubas išsiskyrė su gruodžio viduryje prie komandos prisijungusiu Keithu Bensonu. Sostinės klubas su 32-ejų krepšininku turėjo sutartį iki sausio 31 dienos, tačiau nusprendė jos nebepratęsti.



Per šešerias rungtynes, vidurio puolėjas „Betsafe–LKL“ rinko vidutiniškai po 9,2 taško, 4,2 atkovoto kamuolio ir 8,7 naudingumo balo.

Čempionų lygoje K.Bensonas vidutiniškai pelnydavo po 7,7 taško, atkovodavo 4,3 kamuolio bei rinkdavo 10 naudingumo balų.

Po šio sprendimo savo mintis išdėstė ir „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Klubas oficialiai paskelbė tai, ko ir galėjome tikėtis - Keithas Bensonas palieka "Rytą". Įskaitant krepšinio profesorių Donaldą Kairį, Bensonas tampa šeštuoju, nesulaukusiu sezono pabaigos (kartu su Demetriusu Jacksonu, Tautvydu Lydeka, Chrisu McCullough, Maurice'u Ndouru ir mūsų mylimu treneriu).

Keithas tapo tuo biču, kurio atvykimas į sostinę sukėlė daugiau neigiamų, nei teigiamų emocijų. Sunku prisiminti legionierių, kuriam dar jam nedebiutavus buvo tiek daug kritikos.

Bensono pirmieji mačai tik pateisino visą tą kritiką - negyvas emociškai, kiauras gynyboje ir lėtas puolime. Varžovai kiek įmanydami jį atakavo. Įsiminė atkarpa rungtynėse su "Neptūnu", kuriose bent penkiose iš eilės atakose buvo bandoma žaisti vienas prieš vieną ginantis Bensonui.

Vis tik kelios paskutinės jo rungtynės su juodai baltai raudonais marškinėliais privertė susimastyti - o gal vis dėlto verta pratęsti kontraktą su amerikiečiu iki sezono pabaigos? Bent jau puolime K. Bensonas atrodė visai padoriai, o krepšį atakavo 54% taiklumu (LKL).

Ko gero, tampa akivaizdu, jog turėsime dar vieną naujoką komandoje. Likti tik su traumuotais Martynu Echodu, Kristijanu Kitsingu ir Roku Gusčiu, ką tik iš JAV atvykusiu Rapolu Ivanausku ar sunkiai prie LKL lygio pritampančiu Martynu Pacevičiumi, būtų savižudiška. Tad galime nuspėti, jog jau artimiausiomis dienomis "Ryto" marškinėlius apsivilks dar vienas krepšininkas.“, - rašė „Ryto Balsas“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: