„Žalgirio“ fanai apie pralaimėjimą: „Akivaizdžiai trūksta Šaro“

„Žalgirio“ fanai apie pralaimėjimą: „Akivaizdžiai trūksta Šaro“

Kauno „Žalgiris“ patyrė skaudų pralaimėjimą Eurolygos rungtynėse Stambule. Kauniečiai išvykoje rezultatu 62:89 (12:26, 16:23, 20:27, 14:13) pripažino „Anadolu Efes“ pranašumą.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje piktinosi ekipos žaidimu, o kiti priešingai - gyrė krepšininkus už kovingumą.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Labai gaila, kad grįžo Krapiko laikai, kai išvykoje būdavo -30, Vasturia tai pats didžiausias nesusipratimas ir Šileris turėtų prisiimti atsakomybę kad jį pasiliko, o ne Dimšą“, - rašė fanas Salvijus.


„Su visą pagarbą Žalgiriui, bet tai buvo baisiau nei baisu... "Žvaigždėms" nekrenta, jaunimas sėdi ant suolo“, - piktinosi Tomas

„Kodėl ateities žaidėjas Marekas ant suolo prasėdi, neatkyla, jeigu neatsiranda vietos žaidėjui patirtį kaupti prie -30, tai gal reikėtų paleisti? Ar jis čia skaitosi tobulėja per treniruotes? Nu mano nuomone per treniruotes tu niekaip neatstosi varžybinių situacijų ir pats geriausias tobulėjimas yra žaidimas rungtynėse. Jokubaitis jei būtų irgi taip pūdomas, šiai dienai irgi nežaistų manau tokiu lygiu, kokiu žaidžia. Tad jam pačiam būtų geriau, jeigu jį paleistų arba skolintų, nes kažkaip keista klausyti mums labai svarbi ateities dalis,o net neranda minutės ar kelių“, - komentavo Mantyvdas

„Gal ant algų reik sumesti vyrukam, tai pradėtų žaisti krepšinį, o ne karštą bulvę“, - rėžė fanė Modesta.

„Ne viskas prarasta, Žalgiris dar 9-oje turnyrinės lentelės vietoje, sekančias rungtynes treneris gal duos mažiau žaisti Lekavičiui, Vasturijai ir viskas bus gerai. Tikim Žalgiriu!“, - guodėsi Rimas.

„Turkiško alaus banga paskandino ŽALGIRĮ. Bet svarbiausia ir blogiausia, kad žaidėjai į aikštę išėjo be energijos, tarsi susitaikę su pralaimėjimu, neskaitant trumpu blykstelėjimu. Akivaizdžiai trūksta Šaro“, - teigė Vitalijus.

„Kaip sakoma , reikia mokėti pralaimėti. Kai išeini su mintimi, vistiek šiandien jie stipresni, tada viskas ir nesiseka. Pralaimi, taip bus dar tų pergalių, tai nors yra proga jaunimui pasireišti. Vyrai dar parodys charakterį ir bus tų pergalių“, - rašė Artūras.

„Didžiausia gėda,kad trenerių štabas toks. žaidėjai nenusiteikę visai-nėra ugnelės. Silpni treneriai...“, - pareiškė Aidas.


„Toks jausmas kad Žalgiris šem rungtynėms nepasirošė daug klaidu padarė polime nebrangino kamuolio gynybos silpna buvo ir iš vis jau antras rungtynes žaidžia kaip nesavi kaškas su žalgeriu pasidarė šes rungtynes galima pavadinti dideliu košmaru tikiekemes kad kituose sužais gerau“, - savo mintis išdėstė fanas Saulius.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: