„Ryto Balsas“: „Puiki pergalė nepaliekanti abejonių, kad reguliariajame sezone liksime antri“

„Ryto Balsas“: „Puiki pergalė nepaliekanti abejonių, kad reguliariajame sezone liksime antri“

Šeštadienį Utenoje vykusiose rungtynėse, svečiai iš Vilniaus iškovojo 23-čiąją pergalę „Betsafe-LKL“ čempionate.



Vilniaus „Ryto“ (23/6) krepšininkai rezultatu 88:82 (23:21, 22:12, 27:23, 16:26) įveikė Utenos „Juventus“ (20/12).

Po šio mačo savo mintis išdėstė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Puiki pergalė nepaliekanti abejonių, kad reguliariajame sezone liksime antri.


Turbūt daugelis nežinojome ko tikėtis iš komandos, kuri beveik 2 savaites nesportavo ir prieš šios dienos rungtynes turėjo viso labo kelias pilnavertes treniruotes, o ir tos buvo nepilnos sudėties.

Trumpą įžaidėjų rotaciją visiškai panaikino Dovio trauma antrajame kėlinyje. Tikėkimės nieko itin rimto jam nenutiko ir jau greitu metu jis galės grįžti į aikštelę.
 
Džiugu, kad šiandien įprastų amerikietiškų kalnelių pavyko išvengti ir keli momentai kuomet Utena bandė grįžti į rungtynes buvo labai greitai užgesinti ir rungtynių kontrolė paimama į savo rankas.

Retai sutinkamas faktas, bet Rytas šiandien tritaškius metė beveik taip pat kaip baudos metimus (juos pataisė paskutiniai du taiklūs AG metimai). 15/26 tritaškiai metimai yra tikrai fenomenalus rezultatus. Tiesa, iki šio sezono rekordo kuomet Pasvalio "Pieno žvaigždėms" buvo atseikėta net 18 tolimų bombų, šiek tiek pritrūko.

Nors ir labai trumpai, tačiau penketas Arnas/Gytis/Uleckas/Rapolas/Buva atrodė itin įdomiai, ypač gynyboje varžovams labai sunku, o ir puolime pasinaudojant Gyčio ir Arno veržlumu galima sukurti nemažai gerų atakos pabaigos opcijų. Įdomu ar šį penketą dar pamatysime kada grįžus į rikiuotę įžaidėjams.

O dabar belieka ekipai palinkėti sveikatos ir kantrybės belaukiančiame rungtynių maratone, kuomet per 12 dienų bus sužaisti net 7 mačai.

P.S Labai smagu, kad progą debiutuoti gavo Arnas Adomavičius ir net ne rungtynių pabaigoje, o svarbiu momentu, kuomet buvo suteiktas poilsis Girdžiūnui. Vaikinas tikrai neiškrito iš konteksto, tad būtų smagu pamatyti ir gaunant kiek daugiau žaidybinio laiko, ypač tokioje intensyvioje atkarpoje“, - rašė „Ryto Balsas“.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: