„Ryto“ fanai pasipiktinę: „Ponams funkcionieriams VIP ložėje taisyklės, panašu, negalioja“

„Ryto“ fanai pasipiktinę: „Ponams funkcionieriams VIP ložėje taisyklės, panašu, negalioja“

Antradienį Vilniaus „Ryto“ (26/7) ekipa žaidė LKL rungtynes, kuriose namuose 76:97 (17:25, 28:20, 15:22, 16:30) nugalėjo Klaipėdos „Neptūno“ (13/22) krepšininkus.



Šiame mače, kaip ir kitose renginiuose, gali būti iki 150 sirgalių, tačiau jiems galioja griežtio reikalavimai: dėvėti apsaugines kaukes ir mačo metu nevalgyti bei negerti.

Tačiau šiuos ribojimus sulaužė „Ryto“ komandos ložėje stebėjo komandos vadovai bei svečiai.

Apie tai pasisakyti nusprendė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Nėra labai daug žmonių, kurie "Ryto" rungtynes po antrojo karantino stebėjo gyvai. Griežti ribojimai, kurie leidžia rungtynes stebėti tik 150-čiai žmonių, žinoma, yra geriau negu nieko. Bet šis postas ne visai apie tai.

Tie, kas buvo arenoje, turbūt atkreipėte dėmesį į "Jeep" arenos VIP ložę. Neskaičiavome, bet rungtynėse su vidurio Lietuvos ekipa ten buvo bent 30 žmonių, kituose mačuose - kiek mažiau. Ponams funkcionieriams VIP ložėje taisyklės, panašu, negalioja: atstumai, kaukės, gėrimų ir maisto vartojimai ir t.t.

Spalį, prieš pat įvedant draudimus sirgaliams lankytis arenoje, po derbio kilo baisus skandalas - kiek žmonių, kokie atstumai, kaukių dėvėjimas, visi rėkia, spjaudosi, vienu žodžiu - židinys! Kilo nemenkas šaršalas dėl paprastų fanų elgesio. Tuo tarpu dabar, kai realiai tą patį daro klubo valdžia ir jų bičiuliai – akys yra užmerkiamos. Netgi šiek tiek gaila klubo savanorių, kurie laksto po areną tam, kad sužiūrėtų, ar visi dėvi kaukes, ar visi sėdi savo vietose, o tuo tarpu arenos palubėse vyksta festivalis.

Vaizdas buvo toks pats ir mače su "Neptūnu", kada vipkėje sėdėjo ministrė Aušrinė Armonaitė - net ir tada svarbiausiems ponams vyriausybės reikalavimai buvo nė motais. Įdomiausia, kad kiekvienose rungtynėse būna bent keli policijos pareigūnai, bet pažeidimų jie čia nemato (arba nenori matyt).

Tai va tokie reikaliukai arenos palubėse. Kol paprasti klubo darbuotojai priversti sukti galvas, kaip susodinti žmones į kėdes ir užtikrinti, kad būtų laikomasi visų reikalavimų, tų darbuotojų vadovai gurkšnoja vandenuką (ir ne tik) bei mėgaujasi grynu "Jeep" arenos oru“, - rašė „Ryto Balsas“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: