„Ryto Balsas“: „Nerastume nei vieno „Ryto“ fano, kuris išdrįstų itin kritikuoti komandą“

„Ryto Balsas“: „Nerastume nei vieno „Ryto“ fano, kuris išdrįstų itin kritikuoti komandą“

„Betsafe-LKL“ čempionate šeštadienį nemenką staigmeną pateikė Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ (10-25) krepšininkai.



Mariaus Kiltinavičiaus auklėtiniai namuose 91:82 (24:19, 16:21, 32:22, 19:20) palaužė be Arno Butkevičiaus, Andrew Goudelocko ir Martyno Echodo rungtyniavusią Vilniaus „Ryto“ (27-8) ekipą.

Po šio mačo savo mintis išdėstė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Kiek gaila ir liūdna patirti antrą pralaimėjimą per sezoną paskutinėje vietoje liksiančiai komandai, bet turbūt nerastume nei vieno „Ryto“ fano, kuris išdrįstų itin kritikuoti komandą. Akivaizdu, kad žaidėjai šiandien nusiteikimą ir koncentraciją paliko Vilniuj, tad tikėkimės toks šaltas dušas gautas itin puikiu laiku.


Visą sezoną didele problema buvusi ketvirtoji pozicija šiandien tik dar kart priminė save. Tiek Kristianas Kitsingas, tiek Rapolas Ivanauskas nerado vietos aikštelėje, o jų tiesioginis oponentas Julius Kazakauskas surengė vieną iš geriausių individualių pasirodymų šį sezoną.

Susikaupimo trūkumą puikiai iliustruoja tai, kad „Rytas“ sugebėjo pramesti gal 3-4 visiškai laisvus metimus iš po krepšio, o šlubavo ir baudų pataikymas (12/20).

Apie individualius šiandien tikrai nekalbėsime, tad belieka tikėtis, kad toks šaltas dušas šį šaltą pavasario šeštadienį išeis į naudą ir rezultatą matysime jau pirmadienį, kur bus puikus sparingas užbaigiant reguliarujį sezoną prieš Panevėžio „Lietkabelį““, - rašė „Ryto Balsas“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: