„Ryto Balsas“ po pralaimėjimo „Žalgiriui“: „Nieko tragiško neįvyko“

„Ryto Balsas“ po pralaimėjimo „Žalgiriui“: „Nieko tragiško neįvyko“

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) startavo finalo serija. Kauno „Žalgirio“ ekipa namuose 90:75 (23:23, 28:12, 20:24, 19:16) neturėjo didelių problemų su Vilniaus „Rytu“ ir išsiveržė į priekį serijoje 1:0.



Kitas finalo mačas sostinėje vyks birželio 5 dieną.

Po šio mačo savo mintis išdėstė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„NIEKO TRAGIŠKO NEĮVYKO


Ir tai yra visiška tiesa. Pralaimėti serijos rungtynes išvykoje - nėra jokia tragedija. Praleisti 90 taškų prieš Eurolygos komandą - va čia yra tragedija.

Ir dar tragedija yra mūsų priekinės linijos gynyba. Realiai rungtynių operatoriai galėjo paleisti atskirą transliaciją iš "Ryto" baudos aikštelės ir daugiau nei pusės visko praleidę nebūtų. 54 taškai iš 90-ies - iškalbingiau už tūkstantį žodžių.

Bet ta gynyba tokia buvo visą sezoną ir nereiktų tikėtis, kad ji stebuklingai taps kitokia. Vienintelis būdas sustabdyti tokį akcentuotą varžovų puolimą - bendras komandinis planas. Jei jis šįvakar buvo, akivaizdu - jis buvo nesėkmingas.

O šiaip, neskaitant antrojo kėlinio, su varžovais žaidėme koja kojon. Ir tai suteikia vilties, kad šeštadienį pasipriešinti galime. Jau geriau negyvent, negu visai netikėt.

Todėl šeštadienį kiekvienas "Ryto" sirgalius privalo ateiti į JEEP Areną. Net jeigu ir nepavyks laimėti, tai greičiausiai būtų paskutinis kartas, kuomet matysime šią "Ryto" komandą. Šis dvyliktukas perėjo per tiek daug šūdo, per tiek daug "ups and downs" tad nusipelnė savo fanų palaikymo“, - rašė „Ryto Balsas“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: