„Ryto“ fanai: „Gal šiemet ir nelaimėsime LKL, bet kitąmet su G. Žibėnu viskas yra įmanoma“

„Ryto“ fanai: „Gal šiemet ir nelaimėsime LKL, bet kitąmet su G. Žibėnu viskas yra įmanoma“

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) startavo finalo serija. Kauno „Žalgirio“ ekipa namuose 90:75 (23:23, 28:12, 20:24, 19:16) neturėjo didelių problemų su Vilniaus „Rytu“ ir išsiveržė į priekį serijoje 1:0.



Kitas finalo mačas sostinėje vyks birželio 5 dieną.

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje viliasi, kad šeštadienį krepšininkai sužais sėkmingiau.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Rytas! Šiandien buvo ta diena kur daug kur nesisekė.. kaip bebūtų tik Rytas! Susitinkame šeštadienį arenoje!“, - rašė Ramūnas.

„Didelis AČIŪ visai komandai už puikias varžybas! Tarp namų sienų susižais geriau!“, - komentavo Gabrielė.

„Nieko tokio, gal šiemet ir nepaimsim LKL čempiono vardo, bet kitąmet su Žibėnu viskas įmanoma“, - rėžė sirgalius Arūnas

„Su tokia sudėtim bus sunku kažką reikšmingesnio nuveikti. Žalgirio suolas, kaip bedėliosi, vistiek visa galva geresnis bus. Šiandien startas dar laikėsi kažkiek, bet išėjo Kitsingas, Uleckas, Augustas, o prieš juos - Rubitas, Walkupas, ir Jokubaitis - viskas kaip ir aišku. Vienintelis šansas - arba pakris be proto, arba startinis penketas žais po 33-35 minutes, lėtinant tempą (ne mūsų stilius, bet "atviram lauke" mūsų jaunimas tiesiog patirties pakankamai neturi), protarpiais vis po vieną nuo suolo įleidžiant“, - savo mintis išdėstė Paulius.

„Viskas gal ir būtų OK, beeeet....... Chebra gynyba! Kiek žalgiris sumetė metimų iš eilutės? Ryškiai perdaug....“, - komentavo Šarūnas.

„Pritrūko induvidialiai žaisti galinčio žaidėjo. Nepavykę deriniai dažnai virsdavo neparuoštais metimais ir Žalgirio greitosiomis atakomis... Pirmoje rungtynių pusėje teisėjai leido žaisti kiečiau o tuo puikiai naudojosi varžovų perimetro žaidėjai prižiūrintis mūsų metikus ir įžaidėjus!
Be to norėtųsi dažnesnės žaidėjų rotacijos. Jau tampa įprasta kai pagrindiniai žaidėjai nepriklausomai nuo situacijos aikštėje žaidžia arba sėdi ant suolo atkarpomis po 5-6 minutės“, - rašė fanas Nikolaj.

„Mūsų komandai būtinai reikia gero įžaidėjo ir sunkaus krašto...“, - pastebėjimais dalinosi Žilvinas.

„Nematau labai kažko baisaus. Tikrai stengėsi komanda kiek galėjo, sužaidė gana gerai prieš Eurolygos lygio komandą. Ačiū mūsų komandai už tai. Dėl Echodo daugiau norėtųsi, nes gynyboje tai nieko gero negalima pasakyt. Žodžiu. Dar labai stipriai atsiliekam nuo Kauno komandos. Tačiau galima dar vieną dalyką konstatuoti - visos likusios LKL komandos yra dar gerokai žemesnio lygio. Rytas nesunkiai pateko į LKL finalą, be didesnio vargo įveikė trečią Lietuvos komandą, tačiau finale prošvaisčių nesimato. Tai tik parodo, kokio skirtingo lygio komandos žaidžia LKL’e“, - komentavo Kipras.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: