„Green White Boys“: „Pirmadienį pasiimam dar vieną titulą ir nušluojam tą Vilniaus šiukšlę“

„Green White Boys“: „Pirmadienį pasiimam dar vieną titulą ir nušluojam tą Vilniaus šiukšlę“

„Betsafe–LKL“ finalo serijoje Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo antrą pergalę. Šį kartą Martino Schillerio auklėtiniai išvykoje rezultatu 92:70 (25:16, 21:23, 21:15, 25:16) įveikė Vilniaus „Ryto“ ekipą ir serijoje iki trijų pergalių į priekį išsiveržė rezultatu 2:0.



Po šio mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi klubo fanai - „Green White Boys“

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Ir dar viena lengva pergalė!


Kadangi nesulaukėm Kaune oponentų, nusprendėme patys aplankyti jų tvartelį. Kainos šitame kibire šiek tiek kosminės - 22 eurai, bet Žalgirį atvyko palaikyti 40 ultrų.

Palaikymas pagirtinas, užsivedimas tribūnoje maksimalus. Išvykų išsiilgęs tribūnos aktyvas komandą palaikė be jokių sustojimų ir dainas traukė dar po mačo, sveikindami vilniečius su dar viena jų nesėkme.

Aikštelėje ir vėl kova vyko tik pirmajame kėlinyje, o ketvirtajame, įgijus didesnį nei 20 taškų pranašumą, viską vainikavo echodo tritaškis, kuris nelietė lanko.

Po rungtynių griausmingai pasveikinome komandą ir ypatingai vyriausiąjį trenerį, kuriam mūsų palaikymas tikrai labai patiko.

O dabar pirmadienį visi į areną! Pasiimam dar vieną titulą ir nušluojam tą vilniaus šiukšlę!“, - rašė „Green White Boys“.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: