„Ryto“ fanai: „Pas mus bent labiau lietuviška ekipa, nes „Visos Lietuvos komanda“ vedama legionierių“

„Ryto“ fanai: „Pas mus bent labiau lietuviška ekipa, nes „Visos Lietuvos komanda“ vedama legionierių“

„Betsafe-LKL“ finalo serijoje dar kartą užtikrintai triumfavusį Kauno „Žalgirį“ nuo 11-ojo iš eilės čempionų titulo skiria tik viena pergalė.



Martino Schillerio auklėtiniai svečiuose Vilniaus „Rytą“ įveikė 92:70 (25:16, 21:23, 21:15, 25:16) ir serijoje iki trijų pergalių jau pirmauja 2-0.

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje piktinosi ekipos žaidimu, o kiti priešingai - palaikė krepšininkus.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Atrodė, kad grįžo Donaldas. 0 pasitikėjimo savimi, dažnas kamuolio bumbsėjimas po 1, pramesti net ir labai patogūs metimai nuo pirmo kėlinio vidurio nebeliko minčių apie pergalę“, - rašė Dangis.

„Nieko nepadarysi... Labai gaila, kad nepavyko issaugoti N’Dour. Ziauriai truksta to tikro vikraus ir soklaus 4nr. Tada Butke ir Radzeviciui nereiktu lakstyti 4 pozicijoj . Galetu statyti ant walkupo juos abu, kuris daro ziauriai dideli skirtuma sitoj serijoj. Va is tokiu atrodo mazu detaliu krepsinis is susideda“, - komentavo Arnas.

„Jau ir pats aistringiausias Ryto fanas J. Jankevičius pripažino kad žali mus baladoja per subine ir dar ilgai balados. Būkime biedni bet teisingi ne tas lygis“, - rėžė sirgalius Marius.

„Nieko keisto kad Ryto komanda pralaimi silpnam Žalgiriui, Ryto startinis penketas žaidžia 3 prieš 5 Žalgirio žaidėjus, dvi Ryto starto5 pozicijos tuščios nėra pagrindinio įžaidėjo ir pagrindinio 4 numerio, o tie kas žaidžia startiniame Bičkauskis ir Radzevičius yra roles žaidėjai ne starto5, Butkevičius yra startinis 3 numeris bet žaidžia 4? ...kam buvo pirktas silpnas Kitsingas klausimas ar tas pats Rapolas neaišku? kol Ryto vadovybė grybauja komandos komplektacijoje tol Žalgiris ir dominuoja LKL“, - savo mintis išdėstė Mantas.

„Nors palaikau Rytą, bet žalgiris šiandien tikrai gerai žaidė, nesuprantu kodėl visi komentaruose kaltina trenerį ir komandą, kad pralaimėjo, tarytum finale mes favoritai esam“, - komentavo Dominykas.

„Išvados nepadarytos.. Vis dar žaidžiame taip kaip leidžia“, - rašė fanas Nikolaj

„Paziurekite i klubu finansus ir apsiraminkite“, - pastebėjimais dalinosi Alekna.


„Aplamai su tokiu nusiteikimu ryt jau galite skirstytis, bei pradėti atostogas - na kam kankintis pirmadienį dar vienose rungtynėse su tokiu nusiteikimu? juk 0-20 mažiau nei leidžiatės mindomi“, - rėžė sirgalius Dangis.

„Vienintelis pliusas, kad pas mus labiau lietuviška komanda nei kitoje pusėje. Užtenka pažiūrėt Top5 rezultatyviausių žaidėjų abiejų komandų. “Visos Lietuvos komanda” vedama legionierių“, - rašė Kipras.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: