„Žalgirio“ fanai apie P. Jankūno kontrakto pratęsimą: „Įdomu, kas žais, nes renkama rūbinės ekipa“

„Žalgirio“ fanai apie P. Jankūno kontrakto pratęsimą: „Įdomu, kas žais, nes renkama rūbinės ekipa“

Zalgiris nuotr.

Kauno „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas oficialiai padėjo parašą ant sutarties ir savo įspūdingą karjerą dar metus tęs Lietuvos čempionų komandoje.



Apie savo sprendimą tęsti karjerą 37-erių puolėjas buvo paskelbęs dar po paskutiniųjų praėjusio sezono Eurolygos rungtynių, o per vasarą noras ir toliau žaisti krepšinį niekur neišblėso.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Dar Mačiulio trūksta ir bus šventa trejybė....Tik įdomu, kas žais už Žalgirį, jei tik rūbinės komanda yra renkama“, - komentavo Romas.

„Komanda lipdosi ne tik aiksteleje, bet ir rubineje, o sio sezono Zalgiriui kuris pakeite puse komandos, tokio kaip Jankunas butent ir reikia rubinei, net labiau nei aiksteleje“, - teigė fanas Ričardas.

„Labai gerai, Šaunuolis Pauliau!!! Tikiuosi šį sezona susirinks pilna arena ir išlydės kaip turi būti!“, - džiaugėsi fanas Andrius.

„Smagu už Paulių. ir už kitą Paulių, kad rodo pagarbą kurios vertas žaidėjas tiek metų atidavęs žalgiriui. Taip statoma pagarba tiek organizacijai!“, - rėžė Mantas.

„su visa pagarba, bet be reikalo. Reikia išeiti kol dar nenušvilpė!“, - savo mintimis dalinasi Romanas.

„Vertas to tikrai. Jis antrą jaunystę išgyvena, tikrai smagiai žiūrėjosi praeitą sezoną. Kas bachūras, kas bachūras Paulius Jankūnas!“, - džiaugėsi Darius.

„Rūbinę Žalgiris jau turi, + 10 min kokybiško žaidimo“, - savo mintis išdėstė Juozas.


„Tikekimes, kad jau paskutinis sezonas su visa pagarba Jankunui, bet jau uz tuos pinigus paimtu koki naudingesni aiskteleje zaideja, o ne vien rubineje“, - rašė Mantas.

Naujo sezono sudėties komplektavimo darbus sekęs P.Jankūnas yra ypač patenkintas, kad į „Žalgirio“ rūbinę sugrįš patyrę ir pajėgūs lietuviai.

„Pačiam klubui vasara kaip visad buvo intensyvi. Kai kurių žaidėjų galbūt nepavyko pasikviesti, kai kuriuos pavyko. Viskas yra gerai – komandą turime, o kaip susiklijuosime, kaip susižaisime, parodys laikas. Smagu, kad lietuviai grįžta į „Žalgirį“. Turėsime stiprių savų žaidėjų, kurie ne tik bus geri aikštelėje, bet ir man su Milu padės prižiūrėti tvarką rūbinėje“, – sakė komandos kapitonas.


Šių metų pradžioje šeimos pagausėjimo sulaukęs P.Jankūnas vasaros atostogas nusprendė praleisti Lietuvoje.

„Vasarą leidome Lietuvoje, nes ir dėl pandeminės situacijos nelabai norėjome keliauti, o ir dukrytė gimė visai neseniai. Atostogavome savo sodyboje Varėnoje, keletą kartų buvome nuvykę į pajūrį, buvome Nidoje. Tikrai turiningai praleidome laiką, apkeliavome aplink Varėną ir aplankėme įdomesnes vietas“, – besibaigiančias atostogas apžvelgė P.Jankūnas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: