„Žalgirio“ fanai nesuprato P. Motiejūno sprendimo: „Kvailiausias įmanomas sprendimas. Atrodo nesolidu“

„Žalgirio“ fanai nesuprato P. Motiejūno sprendimo: „Kvailiausias įmanomas sprendimas. Atrodo nesolidu“

FIBA nuotr.

Kauno „Žalgiris“ penktadienį paskelbė, kad atleidžia Martiną Schillerį ir iš karto įvardino austro įpėdinį.



Nuo šiol „Žalgirio“ trenerio vairas bus patikėtas 54 metų krepšinio specialistui iš Slovėnijos Jure Zdovcui.

J. Zdovcas yra praeityje itin daug pasiekęs krepšininkas, kuris atstovaudamas Jugoslavijos rinktinei yra tapęs pasaulio čempionu 1990 m., du kartus tapo Europos čempionu – 1989 m. ir 1991 m.

Slovėnas 2003 metais psivilkus trenerio kostiumą bei spėjo pavadovauti 11 įvairių šalių klubų ir du kartus stovėjo prie savo tėvynės rinktinės vairo.


Po šio sprendimo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Žiauriai blogas sprendimas. Visiškai per anksti. Po viso labo dviejų rungtynių Eurolygoje, kai ketvirtadienį jau ir pozityvo prieš TOP-8 komandą galėjome įžvelgti. Praeitame sezone visiškai viršyti lūkesčiai ir štai taip skubotai atsisveikinama. Juolab, jog ir treneris, kuris pakeis austrą nėra kažkuo išsiskiriantis, jog galėtumėm tikėtis geresnių rezultatų. Blogai, labai blogai“, - teigė fanas Edgaras.

„Labai protinga leist treneriui susirinkti komanda ir atleisti po 2 pralaimėtų rungtynių neturint net jokio aukšto lygio laisvo specialisto rinkoje“, - rėžė Nerijus.

„Kas čia per Ryto stiliaus bajeriai, kai dėl kelių rungtynių iš lempos atleidžiama..“, - nerimauja fanas Donatas.

„Tiek daug deklaruoto pasitikėjimo, kartu su direktoriumi sukomplektuota komanda ir atleidimas po dviejų Eurolygos rungtynių, pakeičiant tokiame lygyje netreniravusiu Zdovcu. Primena Vainausko ar kokio Saratovo Avtodor Rodionovo laikus, kai komandos vadovas manė, kad tik jo protui pavaldus visas procesas“, - savo mintis išdėstė Paulius Gritėnas.

„Daug kas rašo PAGALIAU, kai realiai kiekvieną sezoną pakeičiama pusę komandos ir reikia laiko, kad susidirbtų viskas... Tie kurie sako pagaliau, tai pamatysit, kokiam dugne voliosimės“, - mintimis dalinosi Giedrius.


„Manau,kad toks sprendimas buvo reikalingas.Schileris NBA sistemos mokinys.Ten viskas paremta individualiai stipriais žaidėjais.Komandinio žaidimo ten minimaliai. Kadangi žalgiris negali sau leist pirkt žvaigždes,tai ir Schilerio žaidimo strategija mums netinka.Jau praeitą sezoną matėsi,kad pas mus komandinio žaidimo nėra,jokių derinių…. Atbėgai ir mesk“, - rašė Saulius.

„Keisti trenerį po dviejų Eurolygos rungtynių, kai taškų skirtumas buvo nedidelis, o komandoje daug naujokų, atrodo nesolidu“, - nerimauja fanas Gabrielius.

„Apmaudu. Dabar, po tokių vadovų sprendimo, nebetenka prasmės pasitikėti organizacija, kuri buvo pripažįstama viena solidžiausių. Gaila žalgiriečių“, - savo mintis išdėstė Nijolė.


„Nelogiškas ėjimas iš Žalgirio vadovybės... Duoda treneriui susikomplektuoti komandą pagal save, pakeist trenerių štabą ir atleidžia po 2 Eurolygos rungtynių. Ne treneryje čia bėda, su tokia sudėtim tik LKL žaisti...“, - teigė fanas Justinas.

„Galejo bandyti Kemzura pasikviesti. Būtų tobulas pasirinkimas“, - mintimis dalinosi Edgaras.

„Tas momentas kai antradienį esi ant Žmonių viršelio, o penktadienį krauniesi šmutkes namo“, - rašė Vilmantas.


„Kvailiausias įmanomas sprendimas. Pakeisti strategą, kuris asmeniškai pažįsta Mudiay iš kurio tikimasi daugiausiai šį sezoną, kuris pasikvietė tokius žaidėjus kaip Giffey ir Cavanaugh netempenčius Eurolygos lygio, bet jo schemose įsipaišančius. Žmogų, kuris pirmą sezoną po Šaro, sugėbejo nukalt mums 17 pergalių, kai niekas iš jo nesitikėjo. Gėda vadovybei“, - rėžė Martynas.

„Jis perdaug ir nebuvo mylimas nuo pat pradžiu, per dideli sirgaliu lukesčiai pakišo koją. Sėkmės treneriui, o mums sirgaliams, daugiau pakantumo“, - mintimis dalinosi Kotryna.

„Kurtinaitis, Kemzūra, Adomaitis - ne, kodėl??? Kam reikia dar vieno eksperimento su patirties stoka turinčiu eurolygoje treneriu..“, - nerimauja fanas Mindaugas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: