„Ryto Balsas“: „D. Gailius ir K. Metrikis Vilniuje bus atitinkamai pasveikinti“

„Ryto Balsas“: „D. Gailius ir K. Metrikis Vilniuje bus atitinkamai pasveikinti“

Du kėlinius uostamiestyje problemų turėjęs Vilniaus „Rytas“ (4-1) jas išsprendė trečiajame ketvirtyje ir leido sau atsipalaiduoti ketvirtajame. Nelengva vilniečių pergalė pažymėta komandos lyderio geriausiu sezono pasirodymu ir krepšininkų emocijų proveržiu paskutinėmis minutėmis.



Giedriaus Žibėno auklėtiniai šeštadienį po permainingos kovos „Betsafe-LKL“ rungtynėse išvykoje 89:81 (24:17, 13:19, 30:12, 22:33) įrodė pranašumą prieš Klaipėdos „Neptūną“ (1-4).

Po mačo savo mintimis pasidalijo „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Kai ketvirto kėlinio pirmoje pusėje atrodė, kad apie šias rungtynes nebus ką pasakyti, komanda nusprendė nustoti žaisti. Rungtynių ketvirtas kėlinys yra tikrai per ankstyvas laikas pradėti galvoti apie antradienio rungtynes. Blogai. Išvados apie atsipalaidavimą rungtynių pabaigoje jau turėjo būti padarytos po susitikimo su Šiauliais. Ir tose ir šiose rungtynėse per ketvirtą kėlinį prasileista daugiau nei 30 taškų ir tai yra nepateisinama.


Dar vienas žvėriškas Buvos pasirodymas su 29 taškais per 25 minutes, o šį kartą ir gynyboje kroatas atstovėjo neblogai, tad jam būnant aikštelėje komanda atrodė geriausiai. Apskritai, atmetus antrą ketvirto kėlinio pusę, vaizdo aikštelėje visas rungtynes negadino nei vienas krepšininkas išskyrus.... Marko. Vienintelis dalykas, dėl ko galima pagirti serbą, tai pademonstruota kova, tačiau kol kas stebėti komandos žaidimą, kai jis būna aikštelėje, yra mažų mažiausiai neramu. Baisu net pagalvoti, kaip reiktų žaisti, jei pavyzdžiui rungtynių pradžioje Ivanas Buva prisirinktų pražangų. Dėl šios priežasties labai norisi tikėti, kad iki antradienio prie komandos spės prisijungti Ndouras bei pasveiks Pacevičius ir svarbiose rungtynėse po krepšiu turėsime daugiau nei vieną žmogų.

Smagu, kad rungtynių įkarštyje komandos žaidėjai parodė charakterį ir nesileido būti stumdomi. Deividui Gailiui apskritai reiktų mažų mažiausiai kokio atpalaiduojančio masažo, nes paskutinėse rungtynėse jo elgesys yra tiesiog neadekvatus. Tiek jis, tiek Klaidas Metrikis Vilniuje bus atitinkamai pasveikinti.

Pergalė yra pergalė, ir dabar tikrai yra geras laikas pradėti galvoti apie antradienio rungtynes. Laukia rimtas iššūkis, ASG arenoje komandai reikės maksimalaus palaikymo, tad jei dar neturite bilietų į šias rungtynes, kviečiame kuo greičiau juos įsigyti. Beje, bilietai į šios dienos rungtynes Švyturio arenoje kainavo nuo 19eur, gal dėl to ir atmosfera ten labiau priminė daugiafunkcinį sporto kompleksą Alytuje. Antradienį parodykime, kokia turi būti tikra krepšinio rungtynių atmosfera!“, - rašė „Ryto Balsas“.

Kviečiame pažiūrėti:









Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: