„Ryto Balsas“: „Atmosfera arenoje – fantastiška. Tik mūsų turi būti daugiau, dar daugiau!“

„Ryto Balsas“: „Atmosfera arenoje – fantastiška. Tik mūsų turi būti daugiau, dar daugiau!“

FIBA nuotr.

Antradienį Vilniaus „Rytas“ žaidė antrąsias FIBA Čempionų lygos rungtynes ir iškovojo pirmąją pergalę. Giedriaus Žibėno auklėtiniai namuose 87:69 (22:17, 27:13, 17:22, 21:17) nepasigailėjo Burgoso „San Pablo“ krepšininkų.



Po mačo savo mintimis pasidalijo „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Pagal Giedriaus Žibėno planą. Tik taip būtų galima nusakyti, kas įvyko šį vakarą Vilniuje. O šiaip – wow, su pergale, sostine!

Gražu buvo žiūrėti, kaip mes, žaisdami visišką smallballą su Arnu Butkevičium centro pozicijoje, laimėjom kovą dėl kamuolių. Gražu buvo žiūrėti, kaip Margiris Normantas dusino Burgoso gynėjus. Tiesiog bravo visai komandai už tai, kad išjungė absoliučiai visus oponentų krepšininkus ir privertė juos jaustis labai nekomfortiškai. Vienintelis Tyrusas McGee pelnė daugiau nei 10 taškų, tačiau ir tai, keli jo metimai buvo iš kosmoso srities.


Pagaliau mes pamatėme Kenethą Smithą tokį, kokį jį įsivaizdavome galintį būti. Kaip jis, po antro pataikyto tritaškio, trankė sau į kaktą ir klausė: „Fuck, kur aš buvau anksčiau?“. Fantastiški skersi perdavimai, užtikrintas driblingas ir pagaliau taiklūs metimai.

Ir pagaliau mes pamatėme Vaidą Kariniauską tokį, dėl ko jis atsidūrė „Ryte“. Ariantis, puikiai valdantis komandą, kuriantis ir žudantis varžovus savo prasiveržimais į kairę. Bravo!

Apie Gytį Radzevičių net nesiplėsime - monstras ir tiek. Duokit jam kitą varžovą, jis pasirengęs žlugdyti.

Ir net Ivanas Buva, gynyboje šiandien buvo ne šiaip paprastas stovelis, bet visas rimtas stovas, kurio kartais varžovai taip ir neįveikdavo.

O Marko Tejičių sveikiname prisijungus prie Keitho Bensono, Patricko O‘Bryanto ir Cemalio Nalgos klubo. Po sezono prisiminsime šitą bičą kaip vieną didesnių sezono nesusipratimų. Ir pagarba Žibėnui už drąsų sprendimą atsisakyti Tejičiaus iškart, kai tik po kelių minučių tapo aišku, jog jis netraukia šių rungtynių lygio.

Gailėkitės, kas pagailėjote keliolikos eurų ir neatvykote į areną. Atmosfera – fantastiška. Tik mūsų turi būti daugiau, dar daugiau!

Kitas varžovas – Prienų „Labas Gas“. Neabejojam, kad nugalėsim!“, - rašė „Ryto Balsas“.








Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: