„Žalgirio“ fanai: „Gaila, nes atrodome kaip LKL lygio komanda“

„Žalgirio“ fanai: „Gaila, nes atrodome kaip LKL lygio komanda“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komanda Eurolygos dvigubą savaitę pradėjo pralaimėjimu. Jures Zdovco vadovaujami kauniečiai išvykoje rezultatu 62:76 (20:16, 10:23, 16:19, 16:18) pralaimėjo Tel Avivo „Maccabi“ ekipai ir Eurolygoje toliau lieka be pergalių.



Tai jau šeštas žalgiriečių pralaimėjimas Eurolygoje iš eilės.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Su tokia rotacija visiškai dėsningas rezultatas. Žaidžiant be JoJo ir Cavanaugh, Mudiay dar ryškiai nepasiruošęs žaist, Ulanovas visiškas inkaras, Jankunas su Kalnu negalintis duot daug kokybišku minučių, Giffey kuris vis dar neaišku ką galintis duot komandai, Blaževič dėl kurio praeitą sezoną daug fanų verkė, kodėl jis negauna žaist, kai dabar aikštelėj ryškiai pasimato, kad jam čia per aukštas lygis, bent jau kolkas. Liekam su vidutiniškas rungtynes sužaidusiais Lekavičium ir Strelnieku, pirmam kėlinį viską išmėčiusių Milakniu ir kolkas stabiliausiu Žalgirio žaideju, kuris rodo didžiausia norą - Nebo. Su tokia rotacija net Eurocupe nesišviestų final“, - teigė fanas Ramutis.

„Aš nesuprantu kodėl dauguma tą Kalnietį puolat. Ar jis kaltas, kad Mudiay pasiruošęs dar metus nežaisti. Juk ne Kalnietis buvo perkamas kaip pagrindinis PG. Dar vienas metus laiko nežaidęs tai Ulanovas. Kaip dauguma sako reiktų žaidėjo vietoj Cavanaugh, tai sakau reiktų žaidėjo vietoj Mudiay arba Strielniko, ir plius papildomo galinčio žaisti 4 ir 5 pozicijoje“, - komentavo Mindaugas.

„Šį sezoną jau reikia laidoti ir laukti kito. Sunku tikėtis kažko stebuklingo be ryškesnių permainų“, - rėžė

„Be keletos išsiskiriančių žaidėjų atrodom kaip LKL lygio komanda tik“, - piktinosi Nerijus.

„Sirgaliai, jūs sirgaliai....gėda dėl jūsų. Žalgiris buvo ir bus mano komanda. Sezono galas oi kaip toli“, - pareiškė fanė Juratė.

„Ką gali Žali nuveikti šį sezoną? Ugdyti jaunimą, tik reikia jį susipirkti. Lauk, Cavanaug, Mudiay, Giffey. Į jų vietą - Taroli ar Miniotą, Sušinską, Veličką, Dimšą susigražint. Ir statyti į rėmus, tegul lošia visą sezoną, gal nors kitam sezonui turėsim Lt žaidėjų“, - savo mintis išdėstė Riamondas

„Nebus pergalių, kris lankomumas ir kris televizinis žiūrimumas, tai ar rėmėjai nemažins rėmimo nes parama irgi susijusi su tuo kiek tam tikrą ženklą kaip reklamą gali pasiekti auditorijos... Žodžiu Motiejūnas kaltas yra dėl to kas vyksta, nes matėm kas buvo kai buvo Romanovas kai pradėjo daryt biznį iš Žalgirio dabar ta patį pradėjo daryt panašu ir Motiejūnas todėl sirgalių pyktis bus didžiulis...“, - mintimis dalinosi Evaldas.


„Tokio Žalgirio nematęs niekada, baisus startas, tokio nebuvo šimtmečius, gaila…“, - rašė fanas Darius.

„Jau mes palaidoti, nėra prasmės žiūrėt visa likusį sezona jei taip žaisim toliau. Jei norim laimėt reikia pakeist pusę komandos, žaidimas tiesiog tragiškas, nežinau kodėl Motiejūnas leido Schillerui komplektuoti komanda, per jį mes šitaip žaidžiame“, - komentavo Nedas.

„Gaila, bet tenka pripažinti, jog esame visiška patrankų mėsa“, - rėžė Mindaugas.


„Myliu Žalgirį, bet čia jau virš visko...“, - savo mintis išdėstė Gabrielė.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: