Izraelio žiniasklaida: „Maccabi“ sunaikino „Žalgirį“

Izraelio žiniasklaida: „Maccabi“ sunaikino „Žalgirį“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komanda Eurolygos dvigubą savaitę pradėjo pralaimėjimu. Jures Zdovco vadovaujami kauniečiai išvykoje rezultatu 62:76 (20:16, 10:23, 16:19, 16:18) pralaimėjo Tel Avivo „Maccabi“ ekipai ir Eurolygoje toliau lieka be pergalių.



Po šio mačo Izraelio spauda gyrė „Maccabi“ krepšininkus ir nusivylė žalgiriečiais.

„Tai tikras sprogimas. Geltonieji sunaikino „Žalgirį“. Jie parbloškė Lietuvos čempionus puikiu žaidimu. „Maccabi“ sėkmingai pasinaudojo „Žalgirio“ silpnumu. Jie ir toliau išlieka vienintele dar nelaimėjusia komanda“, – rašė „Walla“.

„Lengva pergalė. „Geltonieji“ nežaidė idealiai bei strigo puolime, o gynyboje darė klaidų, bet meistriškumo skirtumas tarp komandų buvo akivaizdus. Tiesa, dėl to nuvertinti „Maccabi“ pergalės nereikėtų“, - konstatavo „Israel Hayom“.


„Blankokas sezono startas pagaliau yra pamirštas. Puiki pergalė. Tokio žaidimo ir atsidavimo reikia nuolatos. Galime tik džiaugtis, jog ekipoje atsirado sėkmingas ryšis“, – informavo „Sport5“.

„Dabartinis „Žalgiris“ nėra ta ekipa, kuri galėtų sukelti problemų „Maccabi“ krepšininkams. Varžovai šį sezoną jau pakeitė strategą, o pelno tik apie 70 taškų. Su tokiais rodikliais jiems laimėti bus itin sunku.

Galima pasidžiaugti, kad suspindėjo Derrickas Williamsas. Tai buvo jo vakaras. Amerikietis sezoną pradėjo po COVID-19 ligos, tad jam buvo itin sunku, bet dabar įsivažiavo ir rodo puikius rezultatus“, - rašo „Ynet“.

„Maccabi“ treneris po mačo Ioannis Sfairopoulos spaudos konferencijoje džiaugėsi puikiu auklėtinių žaidimu.


„Manau, kad žaidėme geras rungtynes, išskyrus pirmas penkias minutes. Nusipelnėme šios pergalės 100 proc. Noriu padėkoti visiems fanams, kurie mums padėjo. Jie buvo fantastiški.

Akivaizdu, kad „Žalgiris“ susikoncentravo į Scottie Wilbekiną. Jis buvo pristabdytas, bet puikiai savo minutes išnaudojo Angelo Caloiaro, Keenanas Evansas ir Derrickas Williamsas“, - pasakojo treneris.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: