„Žalgirio“ fanai: „Su tokiu žaidimu Europos taurės turnyre būtume tik vidutiniokai“

„Žalgirio“ fanai: „Su tokiu žaidimu Europos taurės turnyre būtume tik vidutiniokai“

Zalgiris.lt nuotr.

Dviguba Kauno „Žalgirio“ Eurolygos savaitė baigėsi nesėkme Stambule. Lietuvos čempionai išvykoje nepasipriešino Eurolygos čempionų titulą ginančiam „Anadolu Efes“ klubui ir pralaimėjo rezultatu 60:94 (17:24, 12:20, 17:25, 14:25).



Tai jau septintas žalgiriečių pralaimėjimas Eurolygoje iš eilės.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Jokios savigarbos, jokių pastangų, jokio noro, jokios ugnelės. Matosi jau ir Nebo užpi.. lakstyt ratais, kai nieks nesugeba jam padoriai net kamolio po kaše įmest. Laksto žmogus užtvaras statinėja o kas iš to? Lekavičius iš 10 tik kartą sugalvos papasuot. Klaidietis su savo driblingu jau prieš 4 metus netempe eurolygos lygio, kokiam idiotui šovė mintis, kad po 4 metų tems nežinau. Carnavalas buvo pirktas pataikyt trajakus, bet ir to nesugeba, net laisvas padaryt, apie Ulanova, išvis žodžių nėra. Neaišku kam pirktas, ką jis daro aikštelelėje, už ką gauna algą, ir žiūrint į jo žaidimą, kyla klausimas ar jis išvis tebeturi noro žaisti. Na ne veltui Šaras n kartų kartojo, varžovai gali turelėti daugiau talento, daugiau pinigų, bet negali turėti daugiau noro. Jei jau Milas turi vienas kaip Larkinas mėginti susikurti sau progas, viskas, Amen. Tokia bedvasė, ir visiškai noro ir savigarbos neturinti komanda, neverta nė vienos sirgaliu nervų lastelės. Man už juos labiau gėda, nei jiem patiem...“, - teigė fanas Darius.

„Tiesiog. Šis sezonas puikiai parodo, kaip lengvai ir greitai, keliais kvailais ir sunkiai paaiškinamais sprendimais, gali sugriauti viską ką taip sunkiai skiepjo ir sukūrė Šaras per 4,5 metų. Tuo pačiu, tai akivaizdžiai parodo, kas buvo visiškas sėkmingų sezonų raktas. Nėra dėl visko kas vyksta šį sezoną, kaltas Motiejūnas. Bet tiesiog Šaras jį šalia savęs padarė geresniu, kaip ir visus kitus. Išėjo Šaras, išėjo visas jo palikimas ir Žalgiris grįžo į senus laikus, kada tikslas - garbingai sukovoti. Bet net ir šis tikslas dabar sunkiai įgyvendinamas. Skauda. Sunku ir Gaila tokį Žalgirį matyti, bet tokia šiuometinė realybė“, - komentavo Žygimantas.

„Blogiausia komplektacija ko gero "ever". Reikia pripazint. Gaila komandos“, - rėžė Darius.

„Aš tikiuosi didesnė dalis žaidėjų skrydžiam bilietus patys perkasi, nu nes turistus vežiot už komandos mažytį biudžetą, kad tie pasivaikščiotų po aikštelę su rankom kišenėse visgi sakyčiau prabanga“, - piktinosi Audrius.

„Žalgirio fanė esu labai labai senai! Mačiau kovas su daug komandų, bet kas vyksta šį sezoną - man sunku suprast. Vaizdelis - liūdnas. Palaikom komandą, bet taip toliau, ponai žaidėjai, negalima. Reikia auginti jaunimą, ieškoti savų talentų. Šiek tiek gėda kiekvienam "Žalgirio" fanui“, - pareiškė fanė Eleonora.

„Su tokiu žaidimu būtume Europos taurės turnyro vidutiniokė“, - savo mintis išdėstė Arnas.

„Žaidėjai su tokių žaidimų negerbia nei savęs nei sirgalių. Labai sunku po tokių rungtynių kažką įžvelgti pozityvaus...“, - mintimis dalinosi Alvydas.


„Neprisimenu kada taip sunku buvo žiūrėti varžybas iki galo. Gaila trenerio. Komplektacija tragiška.
Skauda širdį“, - rašė fanas Arnoldas.

„Martinas Schilleris tyliai žvengia iš už kampo“, - juokavo Vilmantas.

„Sekančias siūlau pradėt žaisti vietoj šortų su suknelėm“, - rėžė Laimonas.

„Pirmą kartą po n metų net nežiūrėjau.. Gal ir neverta buvo laiko gaišti..bet taip gauti.. Išvados būtinos ir kuo greičiau.. o tai bus baisiau už "Chimki" sezoną, bent pakolkas jokios šviesos tunelio gale“, - savo mintis išdėstė Valdemaras.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: