„Žalgirio“ fanai: „Reikia greičio, atletiškumo ir jauno kraujo, o ne senuko Z. Dragičiaus“

„Žalgirio“ fanai: „Reikia greičio, atletiškumo ir jauno kraujo, o ne senuko Z. Dragičiaus“

FIBA nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komandą papildys daug patirties Eurolygoje sukaupęs krepšininkas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos sudarė sutartį su 32-ejų metų slovėnu Zoranu Dragičiumi.



Keliose pozicijose galintis rungtyniauti 196 cm ūgio krepšininkas garsėja savo energija ir kovingumu.

Praėjusius pusantrų metų Z.Dragičius praleido Vitorijos „Baskonia“ komandoje. 2020–2021 m. sezone jis sužaidė 33 Eurolygos rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 8,5 taško ir sugriebdavo po 1,6 atšokusio kamuolio.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Motiejūnas turi pristatyti klubo strategiją, nes dauguma jo 2 metų sprendimų yra blogi (įskaitant ir šį). Būtų įdomu žinoti, kaip jo nuomone Žalgiris turi atrodyti? Nes dabar mūsų "tarpgalaktinis" GM'as varo "Mūsų" komandą į dugną net pasišokinėdamas“, - teigė fanas Raimondas



„Jokios visiškai fantazijos ir minties iš Motiejūno, keliems mėnesiams paimtas slovėnų Štreilnikas, nors dar neseniai Eurolygos metų GMs sakė, kad jeigu pasirašinės žaidėjus, tai ir su mintimi į kitą sezoną ir tęstinumą. Tai Dragičius pasirašytas nežinau į kokį čia tęstinumą žiūrint?“, - komentavo Antanas.

„Trūksta greičio ir atletiškumo, o pirkiniai tai joooo.... tuoj iš senelių namų pradėsite Sidnėjaus olimpinių žaidynių veteranus rinkti. Motiejūnai, reikia greičio, atletiškumo ir jauno kraujo, o ne tratint pinigus ant žaidėjų, kurie KAŽKADA BUVO tikrai geri“, - rėžė Paulius.

„Ramiai. Geras tas Dragičius. Vistiek geriau nei 75% Žalgirio dabartinių žaidėjų“, - pareiškė Benas.

„Gynyba, puolimu, bei gerais įkirtimais pasižymintis Zoranas, bus smagu pamatyt jį Žalgiryje, reikia 4/5 pozicijos žaidėjo ir galima bandyt atsitiest Eurolygoje(nekalbu apie playoffus, o tiesiog išlipt iš dugno)“, - savo mintis išdėstė Donatas.

„Geras variantas, dar Dimša susigrąžinti reikia, truputį matos jau šviesa tunelio gale“, - mintimis dalinosi Jeroslavas.

„Įdomus pirkinys. Labai nenustebau. Mudiay nežaidžia beveik nes realiai neplečia perimetro žaidimo. Čia vienas iš skirtumų kuo skiriasi Europos krepšinis nuo JAV. Bet šitas padės įsivertinti krizę. Zdovcas garsėja ginyba o ne puolimu. Patirtis daro savo. Laukiu nesulaukiu kaip įderins jį į komandą“, - rašė fanas Ernestas.

„Dar vienas pensininkas į klubą... Gal kitąmet bus geriau, kai pusė komandos baigs karjeras?“, - juokavo Donatas.


„Akivaizdu, kad Žalgiriui trūksta greičio ir atletiškumo, bet į kompaniją imamas dar vienas veteranas vos pašokantis per laikraštį“, - rėžė Mantautas.

„Dar Gintaro Krapiko reikia ir bus komplektacija baigta!“, - savo mintis išdėstė Saulius.

„Senelių globos namų komanda. Dar vienas pensininkas, kam pinigus taškyti ir taip aišku, kad sezonas yra baigtas“, - piktinosi Laimonas.


„Vienas dalykas gerai, kad blogiau nei dabar jau nebebus“, - komentavo Nerijus.







Krepsiniozinios.lt ir Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: