„Ryto Balsas“: „Kuo greičiau pamirštame šį pralaimėjimą, o susikaupusį pykti išliejame Kaune!“

„Ryto Balsas“: „Kuo greičiau pamirštame šį pralaimėjimą, o susikaupusį pykti išliejame Kaune!“

FIBA nuotr.

Išvykoje žaidęs ir tikrą nervų karą išgyvenęs Vilniaus „Rytas“ patyrė antrąjį pralaimėjimą FIBA Čempionų lygoje. Antroje mačo pusėje užsikūrę Giedrius Žibėno auklėtiniai po dviejų pratęsimų 79:82 (6:22, 21:22, 21:11, 21:14, 5:5, 5:8) turėjo pripažinti Stambulo „Bešiktaš“ pranašumą.



Po mačo savo mintimis pasidalijo „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Rungtynės, atnešusios beprotiškai daug emocijų. Pirmajame kėlinyje vaizdas buvo toks, lyg komanda būtų buvusi nuvežta į kitą Stambulo areną ir tik paskutinę minutę susizgribta, kad varžybos vyksta kitu adresu. Toks vaizdas, kad išmetant ginčo kamuolį kai kurie žaidėjai net sportbačių nebuvo užsirišę.

Vis dėlto antra rungtynių pusė buvo visiškai kitokia, gynyboje vyrai atidirbo ir už prastą pradžią. Puikus sugrįžimas ir net kelios neišnaudotos progos pasiimti tašką išvykoje.


Gaila. Labai gaila. Tokioje lygioje grupėje šis pralaimėjimas gali ir nieko nereikšti, bet gali būti ir lemiamas. Lieka tikėtis, kad kelios apmaudžios klaidos, pramesti metimai ir keli skuboti sprendimai nebus priežastis, dėl kurios tarptautinis sezonas baigsis dar šiemet.

Taip pat tikimės, kad Kariniausko trauma nėra tokia rimta kaip pasirodė iš pirmo žvilgsnio.. stiprybės, Vaidai!

Kuo greičiau pamirštame šį pralaimėjimą, o susikaupusį pykti išliejame sekmadienį. Visi į Kauną!“, - rašė „Ryto Balsas“.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: