„Žalgirio“ fanai apie T. Websterį: „Blogiau nebus, bet ar bus geriau?“

„Žalgirio“ fanai apie T. Websterį: „Blogiau nebus, bet ar bus geriau?“

Kauno „Žalgirio“ komandos gynėjų gretose įvyko permainos. Kaune nepritapusį Emmanuelį Mudiay keičia 26-erių 193 cm ūgio įžaidėjas Tai Websteris.



Su T. Websteriu pasirašyta sutartis iki sezono pabaigos.

Praėjusiame sezone T.Websteris rungtyniavo Australijos krepšinio lygoje žaidžiančioje „New Zealand Breakers“ ekipoje. Per 29 sužaistas rungtynes įžaidėjas fiksavo 17,2 taško, 4,8 atkovoto kamuolio, 5,0 rezultatyvaus perdavimo ir 1,2 perimto kamuolio vidurkius, iš toli atakuodamas 38,2 proc. taiklumu.

Prieš tai du sezonus (2018–2020 m.) T.Websteris žaidė Europos taurės varžybose dalyvavusioje Stambulo „Galatasaray“ komandoje.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Blogiau nebus, bet ar bus geriau? Štai kur klausimas...“, - teigė fanas Itaras.



„Užsivilkt žalius marškinėlius dar ne viskas. Darbais reikės įrodyt savo vertę komandoje“, - komentavo Brigita

„Nuoširdžiai gaila, kad Emmanuel taip ir negavo progos pilnai parodyti savo potencialo, bet iš kitos pusės laukti irgi nebuvo prasmės: priimant sprendimus aikštelėje žaidėjas dažnai buvo neužtikrintas, o jo spragos gynyboje tiesiog badė akis. Sėkmės jam ateityje ir sveikinimai naujokui, kuris gal ir nebus stebuklingai geras papildymas, tačiau permainos šioje grandyje buvo neišvengiamos“, - rėžė Armis.

„Visi tikimės, kad šis pokytis bus proveržis, nes situacija sudėtinga“, - pareiškė Edmundas.

„Keista iš vis, kad su Mudiay buvo pasirašyta sutartis. Jis net vasaros lygoje rezultatų nerodė. Šileris net nesvarstė kitų variantų. O ir Mudiay jaučiu atvyko į Žalgirį tik todėl, kad kitų pasiūlymų negavo. Galvojo prastūmdys dūrą pas žaliai baltus, įsivaizdavo, kad europoje niekas kašio lošt nemoka, bet susidūrė su rimtesne gynyba ir iškart simuliuoti pradėjo. O simuliantus reikia mest lauk, kol ne per vėlu. Ir kitiems pamoka, kad kašį lotšt reikia, ir kad durys gali būt greitai parodytos“, - savo mintis išdėstė Gediminas.

„Įdomiai dalis komentatorių čia mintis dėlioja… Atleisti Kalnieti ir pasilikti Muday. Ir ką daryti kai Kalniečio nebėra, o Muday traumuotas arba toliau švelniai tariant nelabai gaudosi kur randasi? Čia komplektacijos klaidos kai prie atkarpų žaidėjo Luko paimamas patirties Europoje neturintis įžaidėjas. Tas pats Kalnietis buvo imtas su mintimi žaisti po 10-15 min, o ne būti pagrindiniu įžaidėju. Gal ir ne superiniai nauji žaidėjai, bet manau teigiamo pokyčio įneš. Na ir žinoma reik tikėtis kad PM pasimokys iš šio tarpsezonio klaidų“, - mintimis dalinosi Mindaugas.

„Kažkaip keistoki sprendimai šiais metais. Geriau reikėjo Dimšą persivilioti“, - rašė fanas Gintaras.

„Dar bereikia, kad Ule kas pakeistų, o tada gal ir bus šansas nepasirodyti blogiau už praeitų metų chimki“, - rėžė Deimantas.


„N. Zelandijoje nesiskiepijo, o atvažiavo į Lietuvą jau pasiskiepijęs. Kažkaip neįtikėtinai skamba“, - savo mintis išdėstė Robertas

„Statistika gera, bet man atrodo, kad prioritetas turėjo būti kietas gynybinis. Nėra dabar gynėjo, kuris pvz priešininkų įžaidėjus dusintų“, - komentavo Rimvydas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: