„Žalgirio“ fanai: „Jei Schilleris buvo klaida, tai ką E. Ulanovas vis dar daro komandoje?“

„Žalgirio“ fanai: „Jei Schilleris buvo klaida, tai ką E. Ulanovas vis dar daro komandoje?“

Lino Žemgulio / Zalgiris.lt nuotr.


Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygoje patyrė dar vieną nesėkmę. Jure Zdovco vadovaujami žalgiriečiai namuose po atkaklios kovos rezultatu 71:79 (10:22, 27:19, 15:21, 19:17) nusileido Berlyno ALBA ekipai.



Tai yra blogiausias „Žalgirio“ startas Eurolygoje klubo istorijoje. 2008-2009 m. sezone žalgiriečiai pradėjo septyniais pralaimėjimais.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.


Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Kaip kažkas pasakė, kad mes tik matom komandos reikalus tik varžybų metu. Mes nematome, kokie reikalai vyksta komandos viduje, kokie sprendimai atliekami. Tai teisti Motiejūną irgi nelabai turime teisės. O kas tikri komandos fanai, tai palaikys komandą ir tokioje situacijoje, tad pagal komentarus galima atskirti, kas tikri fanai, kas tik madas gaudo“, - teigė fanas Dovydas.

„Visiškai nebetikiu žalgiriu...nu tikrai kažkaip ir gėda už juos ir jau nebeįdomu darosi, nuvylė...“, - komentavo Mindaugas.

„Sunku tai sakyti, bet ką Šaras sukūrė, tai Paulius Motiejūnas viską sugriovė. RIP“, - rėžė Olegas.

„Pasibaisėtina, kiekvienas rungtynes atsiranda po vieną žaidėją kuris tempia, bet vienas žaidėjas ne visa komanda, čia jau net geriausiu fanu būnant matosi, kad žaidimas tragiškas, įdomu kodėl to naujojo žaidėjo neleido žaisti, pakeitus trenerį bėdos neišsispręndė, teisėjai irgi siaubingi, kas duoda nesportinę likus 20s iki žaidimo pabaigos....“, - piktinosi Monika.



„Myliu šita komanda labai labai, bet šiemet į ją taip skauda žiurėti. Green White forever“, - pareiškė fanė Elija.

„Sekmadienį visi buduliai, bambaliniai, po pergalės prieš Rytą subėgs ir sakys, kaip viskas puiku. Tik, kad Rytas lavonai, kurie čempionų lygoje žaidzia ir niekam neįdomu bus. BAISU“, - savo mintis išdėstė Antanas.

„Kaip gaila, kad tarp komentatorių tikrų "Žalgirio" fanų yra mažai... Ačiū Tyleriui ir "braliukui" Janiui už kovingumą!.. Treneri, ginkluok savo kariauną ir į mūšį! Sutelkę pečius galime geriau!“, - mintimis dalinosi Rasa.

„Motiejūnas turėtų, kaip komandos vadovas prisiimti atsakomybę ir atsiprašyti sirgalių“, - rašė fanas Andrius.

„Mes Eurolygoje, kaip Nevėžis LKL.. Norisi, kad laimėtu, bet tik norisi..“, - juokavo Dinaras.

„Net komunizmą kadaise su didesniu entuziazmu ir tikėjimu statėm, nei kad ponai šiandien žaidėte...“, - rėžė Vacys.

„Jei visi sutariam, kad Schileris buvo klaida, tai ką šiandien Ulanovas vis dar daro komandoje? Nebent jis žaidžia už kruopas ir buto nuomą“, - savo mintis išdėstė Benas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: