„Žalgirio“ fanai: „Tragiškas žaidimas, tragiška komplektacija ir tragiškas P. Motiejūno biudžeto panaudojimas“

„Žalgirio“ fanai: „Tragiškas žaidimas, tragiška komplektacija ir tragiškas P. Motiejūno biudžeto panaudojimas“

LKL nuotr.

Kaune šeimininkais pasijutę Vilniaus „Ryto“ (7-1) krepšininkai pasirūpino tuo, kad „Žalgirio“ (8-1) krizė tęstųsi. Eurolygoje kelio į pergales nerandantys Lietuvos čempionai „Betsafe-LKL“ rungtynėse buvo triuškinami 22:46, ir nors ketvirtajame kėlinyje bandyta kurti stebuklą, galiausiai nacionaliniame čempionate teko susitaikyti su pirmuoju pralaimėjimu.



Antrajame kėlinyje dominavęs ir tik paskutinėmis rungtynių minutėmis rungtynių kontrolę iš rankų paleidęs „Rytas“ svečiuose žalgiriečius nugalėjo 84:75 (21:18, 25:8, 17:21, 21:28).

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Nei džiaugtis, nei verkti.. Ulė žluges visiškai, mėto plytas ne tik į krepšį, bet ir į užribį.. Kalnietis jau per senas driblingams, o paspaudus jį prie vidurio prideda triusikus.. Milaknis, toks patyres veteranas, kiek tokių El Clasico sužaides nesupranta mačo vertės ir kažkur dingsta.. Vienintelis Lukas, mūsų mažasis "Žaibas Maquin'as" žino ir bando daryti tai, ką privalo daryti Žalgiris tokiuose derbiuose. Gaila, KRACHAS tesiasi...“, - teigė fanas Dinaras.

„Palaikau Žalgirio fanus, kurie paliko areną anksčiau laiko, nes tai visiškas dugnas…“, - komentavo Deividas.

„Tragiškas žaidimas, tragiška komplektacija ir tragiškas Pauliaus Motiejūno biudžeto panaudojimas nuo žaidėju iki treneriu štabo!“, - rėžė Nerijus.

„Esu žalgirietis iki negalėjimo ir stebėti šias varžybas, kaip ir visą šį sezoną - GĖDA... krepšininkai nesugeba nei apsiginti, nei užpulti, žaidžia visiškai be motyvacijos ir pabudo kaip visada per vėlai, likus kelioms minutėms iki rungtynių pabaigos. Manau, Motiejūnui būtų pats laikas pasiaiškinti kas vyksta su komanda ir atsiprašyti sirgalių, kurie tiki ir eina palaikyti komanods. Taip pat gal jau gana nelogiškų pirkimų "stiprinant" sudėtį? Gal jau gana pirkioti pencininkus ir žaidėjus, kurie neturi ką pademonstruoti nei puolime, nei gynyboje? Gal jau gana pirkt antraeilius trenerius, kurie nesugeba parengti jokio veikiančio žaidimo plano, o tik stovi užsidengęs veidą šalia aikštės?“, - piktinosi Paulius.

„Reikalaujam, po kiekvieno pralaimėjimo atleisti po vieną komandos narį, kuris mažiausiai LUPASI aikštelėje ar jus jos ribų! Ir nesvarbu ar tai Ule, ar treneris ar valytoja!“, - pareiškė fanas Mantas.

„Nemanau, kad čia yra žaidėjų kaltė.. Nenoriu keikti Zdovco ar jo kritikuoti, bet žaidėjams trūksta griežto žodžio, gerai paknist protą visiems, išskyrus Lekavičių.. Siūlyčiau prie Zdovco pastatyti labai piktą sirgalių, kuris lakstytų palei šoninę liniją ir žaidėjams knistų protą, pasikeiktų, parėkautų... Nes dabar kaip maži berniukai bėgioja, kuriuos užtektų tik pakontroliuoti, sudrausminti“, - savo mintis išdėstė Domas.

„Ši organizacija, ši komanda ir šie nuostabūs Žalgirio fanai visada turės visų mūsų palaikymą, kadangi daugybę metų buvote ir esate Lietuvos krepšinio pasididžiavimas. Esi ištikimas ne tada, kai nusuki nugarą ir išeini. Esi ištikimas tada, kai ištiesi ranką, padrąsini ir lydi iki tos akimirkos, kai žygiuoji pilnai dvejomis kojomis atsiremiant į žemę. Išsikapstysime, o jei kuriam iš šių vyrų reikia tiesiog žmogiško pokalbio, visada galima su kažkuo pasikalbėti. Kritikuoti iš šono visada yra lengviausia, bet sudėtingus etapus reikia išgyventi ne o atskirai, o visiems kartu. Tik ŽALIA ir BALTA! “, - mintimis dalinosi Armi.


„Motiejūnas tas visas korekcijas darė, kad nelaidoti sezono ir pakliūti į Top 8. Jis, turbūt, turėjo galvoje į LKL top 8“, - rašė fanas Vytenis.

„Jums visiems reik TV pagalbą iškviest. Atvažiuotų Sandrutė su Lazauskiene, atpurtytų taip gerai, kad mažai nepasirodytų. Ir žaist pradėtumėt, ir mums nervuotis nebereiktų“, - juokavo Dovilė

„Nežinau, keiktis viešai nesinori, bet gal galima kažkaip atmatyt tuos 3 kėlinius? Sėdžiu balkone, nes kažkaip gryno oro pritrūko, bijau eit į svetainę, kur tą siaubo filmą per TV rodo“, - rėžė Sandra.


„Visada už žalius, bet žaidėjai savo noru galėtu susimažint algas suprasdami, kad šiuo metu jie tokių pinigų neverti“, - savo mintis išdėstė Agnius

„Nesuprantu ką matau. GĖDA! Ką daugiau sakyt?“, - teigė fanas Kristupas.

„Pasiūlymas Žalgirio organizacijai. Tuos sirgalius, kurie išėjo anksčiau laiko, nebeleisti į areną. Jeigu jie taip palaiko savo komandą, tai gal laikas pradėti palaikyti kitą. Tai buvo žema ir taip elgiasi tik Ryto fanai“, - komentavo Mantas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: