„Žalgirio“ fanai po pergalės prieš Šiaulius: „Jei taip ir toliau, reikės stebuklo, kad būtume LKL finale“

„Žalgirio“ fanai po pergalės prieš Šiaulius: „Jei taip ir toliau, reikės stebuklo, kad būtume LKL finale“

LKL nuotr.

Penktadienio vakarą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) vyko labai intriguojantis mūšis tarp pirmojo ketverto komandų.



Tylerio Cavanaugh ir Edgaro Ulanovo vedamas Kauno „Žalgiris“ (15/1) turėjo sunkumų ir tik pačioje pabaigoje svečiuose 89:86 (20:23, 22:23, 18:14, 29:26) palaužė „Šiaulių-7bet“ (9/6) klubą.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Aš manau, kad Šiaulių "Šiauliai" jau galėtų stumdytis Eurolygoje“, - rašė „Žalgirio Metraštis“.



„Išmetėt asistentus, pasiėmėt Beržininkaitį ir jau net LKL'e nesugebat žaisti. Tikra kankynė žiūrėti tą kamuolio smaukymą ir trenerio antakio glostymą“, - teigė fanas Giedrius.

„Pasisekė žaliems, gaila šįkart neišėjo nuvažiuoti į areną ir gyvai pažiūrėti(turėjau išvyka į Žemaitiją), bet neabejoju kovą gera davė Eurolygos komandai, stebėjau kintančius rezultatus. Šių metų Žalgiriui su visomis komandomis, net LKL yra ką veikti iki paskutinių minučių ar net sekundžių“, - komentavo Valdemaras.


„Su dviem deriniais sunku net LKL žaisti, tai ką kalbėti apie Eurolyga? Sunkūs laikai atėjo, lauksime permainų nes kitaip....“, - rašė Kevinas.

„Jau nenuostabu, kad Žalgiris vos ištraukia prieš silpnesnes komandas. Kur tie ekspertai, kurie sezono pradžioje sakė, kad iš Cavanaugh nebus gero žaidėjo? Su pergale“, - teigė fanė Brigita.

„Ginybinio trenerio komanda žaidžianti Eurolygoje prasileidzia 46 taškus per pirmą puse nuo Šiaulių. Būtų juokinga jei nebūtų graudu“, - piktinosi Nerijus.

„Tegul greičiau baigėsi tas Eurolygos sezonas, vis tiek būsim paskutiniai. Jei taip ir toliau, reikės stebuklo, kad būtume LKL finale“, - savo mintis išdėstė Nerijus.

„Visada už Žalgirį, bet, deja, vaizdas labai prastas. Ir pripažiniti tenka, kad Jure visiškai nieko nedavė. Prie jo geriau nei prie Martino, bet realybė tokia, kad jis per silpnas kaip strategas“, - rašė fanas Viktoras.

„Šįkart ne Žalgiris laimėjo, o Šiauliai pralaimėjo... Liūdnas vaizdelis...“, - piktinosi Ričardas.

„Nesuprantu, ar čia dabar džiaugtis reikia, kad vos ištempė sveiką kailį? Liūdnas sezonas ir tiek“, - mintimis dalinosi Jonas.

„Gaila Šiaulių komandos... Nors reikėtų džiaugtis dėl Žalgirio pergalės, bet džiugesio nėra“, - rašė fanas Nerijus.

„BAM! Neįtikėtina! Pagarba vyrams už tokį atsidavimą ir pasiaukojimą prieš vieną rimčiausių šio sezono varžovų! Moving to the next one - Pravieniškių Sanatorija here we go!“, - juokavo Carlosas.







LKL.lt

Video rekomendacijos: