Š. Jasikevičius: „Per artimiausius kelius metus R. Jokubaitis taps vienu geriausių įžaidėjų Eurolygoje“

Š. Jasikevičius: „Per artimiausius kelius metus R. Jokubaitis taps vienu geriausių įžaidėjų Eurolygoje“

Barcelona nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komandoje atsiskleidęs, o dabar „Barcelonoje“ ekipos marškinėlius vilkintis Rokas Jokubaitis sulaukė vyr. trenerio Šarūno Jasikevičiaus komplimentų.



Šaras teigė, jog R. Jokubaitis šiuo metu atrodo geriau, nei jis pats, kuomet buvo 20 metų.

„Rokas yra ateities žaidėjas, kuris prisideda prie daugelio dalykų. Jis yra vienas geriausių jaunųjų žaidėjų Eurolygoje, todėl mes labai džiaugiamės jį turėdami. Nors jam dar tik 20 metų, bet jis jau dabar mums duoda rezultatą. Labai tikiuosi, kad per artimiausius kelius metus jis taps vienu geriausių įžaidėjų Eurolygoje.

Galiu atvirai pasakyti, kad šiuo metu Rokas lenkia mane, kai buvau 20 metų. Jokubaitis jau žaidžia „Barcelona“ klube ir yra pašauktas NBA naujokų biržoje“, - kalbėjo Š. Jasikevičius.


Š. Jasikevičius taip pat tiki, kad Lietuvos krepšinis pagaliau išspręs vieną didelę problemą.

„Lietuva pastarąjį dešimtmetį turėjo didelę problemą įžaidėjų pozicijoje, tačiau galvoju, kad Rokas tai turėtų ištaisyti ir tapti vienu svarbiausiu nacionalinės rinktinės nariu“, – pareiškė Šaras.

Šiame Eurolygos sezone R. Jokubaitis per 19 minučių vidutiniškai pelno po 7,8 taško, atlieka po 3,3 rezultatyvaus perdavimo, atkovoja po 1,7 kamuolio ir renka po 8,4 naudingumo balo.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: