„B TriBūna“ po pralaimėjimo „Žalgiriui“: „Svarbiausia tinkamai sureaguoti“

„B TriBūna“ po pralaimėjimo „Žalgiriui“: „Svarbiausia tinkamai sureaguoti“

LKL nuotr.

Edgaras Ulanovas ketvirtajame kėlinyje pelnė didžiąją dalį Kauno „Žalgirio“ (17-1) taškų ir ant savo pečių tempė šalies čempionus į paskutinėmis sekundėmis vos iš rankų neišslydusią pergalę „Betsafe-LKL“ principinių varžovų mūšyje.



Jure Zdovco auklėtiniai klampiose rungtynėse svečiuose Vilniaus „Rytą“ (15-2) nugalėjo 72:67 (17:18, 21:15, 17:17, 17:17) ir įsitvirtino pirmojoje turnyrinės lentelės vietoje.

Po šio mačo ištikimiausi „Ryto“ sirgalių grupuotė „B TriBūna“ pasidalijo savo įspūdžiais:

„Ypatingos rungtynės reikalauja ypatingo pasiruošimo. Iki rungtynių buvo likusios dar penkios valandos, o aktyviausi B Tribūnos nariai jau ruošėsi ir su jauduliu stebėjo testinį choreografijos pakėlimą ASG arenoje. Įtampa atslūgo pamačius bendrą vaizdą ir įsitikinus, kad viskas pavyko. Plakatas buvo pieštas dalimis, per kelis kartus, todėl galutinį rezultatą patys pirmą kartą pamatėme tik vakar arenoje.


Džiaugiames, jog pavyko gausiai užpildyti mūsų sektorius, o arenoje taip dominavo raudona spalva. Nors įsielektrinusi centrinė tribūna jau tampa norma, bet matyti tokius užsivedusius žmones, pirmame kėlinyje atsistojusius bei dainuojančius „Geresnio klubo“ yra vienas pagrindinių mūsų judėjimo pasiekimų. Iki to ėjome daug metų, bet dabar tai stebėti ir būti to dalimi – nuostabus jausmas.

Turbūt didžiausiu palaikymo slopintoju tapo kaukes pakeitę respiratoriai. Išgauti gerą garsą ir tą daryti non-stop tikrai sudėtinga. Atėjus dienai, kuomet galėsime grįžti prie normalių sąlygų, po visų kaukių ir respiratorių patirčių, turėtume skambėti super garsiai.

Komandai aikštėje buvo sunki diena, tačiau pagirtina, jog buvo nepasiduota ir ketvirtajame kėlinyje sukovota iki galo. Šį sezoną dar laukia daug svarbių kovų, tad svarbiausia tinkamai sureaguoti ir žengti į priekį“, - rašo „B TriBūna“.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: