„Ryto“ fanai po pralaimėjimo: „Gal G. Žibėnui laikas pasitraukti ir pasikviesti R. Kurtinaitį?“

„Ryto“ fanai po pralaimėjimo: „Gal G. Žibėnui laikas pasitraukti ir pasikviesti R. Kurtinaitį?“

FIBA ir VTB nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ginklus surėmė 2–3 vietas turnyro lentelėje užimančios ekipos.



Galiausiai po dramatiškos kovos Panevėžio „Lietkabelis“ (13/5) namuose 83:80 (21:18, 13:18, 20:20, 29:24) palaužė Vilniaus „Rytą“ (14/3).

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

„Nežinau kas nutiko, bet paskutinės 3 varžybos nesuprantama eiga vyksta. Žaidėjai, kurie tempdavo žaidimą dabar kažkokie be pulso laksto, nepataiko, neapsigina ir šiaip... Labiausiai Leistneris mane liūdina nei puolime, nei gynyboje tai per lengvas, tai per sunkus ir pataikymas iš niekur Girdžiūnas dingo kažkur aikštėje, o toks ir metikas ir veržėsi neblogai. Lietkabelio vyrams pagarba ir jie labiau norėjo laimėti. Žibėnas 0-3 ir išvadų bla bla bla ir kvapukai nepadės ir vienas Buva nelaimės varžybų pagarba jam“, - rašė Viktoras.


„Žibėnas vėl buvo padarytas. Rytas neturi teisės pralošti lietkabeliui. Aukštų nėra, o jis nesugeba integruoti Pacevičių ir nutraukia kontraktą. Matosi išsikvėpimas. Puolimas tragedijų tragedija. Kmt nieko tikėtis negalima. Nebent 4 vieta. Žaidėjai kovojo, jiems ačiū. Bet trenerių štabas šūda mala toliau. Jei nelaimi prieš rimtas komandas, esi lūzeris ir tiek. Po svaigimų į realybę“, - teigė fanas Andrius.

„Į Buva skauda akis žiūrėt, be Spydžio individualiai sukuriamu tasku daugiau puolime nieko nera. Butke dar suzaidzia. Kur kiti? Kas per schemos pas treneri, kad jau kelintas varžybas puse komandos tuščia...“, - komentavo Dominykas.

„Eilinis sezona kai pralaimima žalgiriui ir komanda visiškai grenta į depresija, nors pralaimėjo eiline reguliaraus sezono kova kuri dar visiškai nieko nelėmė. O Buva čia pats sugalvoja kad turi mest lemema metima ir dar visiškai nesamoninga? Nes antras grajus iš eilės jis daro šitą nesamone“, - piktinosi Aidas.

„Nebejuokinkit kad dėl Žibėno lygio pralaimėjimai šie. Ryto sudėtis kaip ir buvo prieš sezoną kalbėta nėra kažkas super talento atžvilgiu. Prieš atvykstant Ndour irgi tampėmės vargom, nepamirškit jog ir čempionų lygoje pirmajame rate tikrai pralošėm ir laimėtų mačų ir atrodė kad tokios talento lubos. Tačiau atvykus Ndour pasikeitė, žmogus su aukščiausio lygio talentu, pasitikėjimu duoda komandai visose srityse, nuema krūvio nuo Buvos puolime, suteikia pasitikėjimo kitiems. O apskritai visus šiuos tris susitikimus atrodome išsekę, kai stiprybė šio sezono žaidimas energija, emocijomis, dabar daugelis atrodo išsikrovę. Vienu žodžiu grįš Ndour dar ir Jarvis, bei viskas bus gerai. Nekelkit panikos lygiose vietose. Nes ir pralaimėjimai keliais taškais, nusisuka ir fortūna“, - savo mintis išdėstė Modestas.

„Liūdėsiukas, skubiai reikia aukšto žmogaus“, - rašė Vilius.

„Tikėtis greičiau Ndour sugrįžimo, ar Jarvio nes kitaip nieko nebus, Buva ginyboj kiauras. O speedy pagaliau atranda savo žaidima, galima tuo pasidžiaugti“, - teigė fanas Osvaldas.

„Kada planuoja sugrįžti Ndouras? Akivaizdžiai trūksta centimetrų po krepšiu ir vienas Buva visų rungtynių nepatraukia“, - komentavo Lukas.


„Suprantu pralaimėjimus prieš žk, prieš SIG, nu bet šiandien kas buvo? Atvažiavo pasivaikščiot į Panevėžį, gynybos nėra, Buva išvis nesupranta ką aikštėj veikia kai gintis reikia. Priešpaskutinė Ryto ataka, po time out, čia Žibėnas tokią nesąmonę nupaišė, ar Buva pats sugalvojo?“, - piktinosi Augustinas.

„Užmigo žvaigždės ant laurų?! Grįžtame į realybę? Gal Žibėnui laikas pasitraukti? Myliu komanda, bet jei ką, tai Kurtinaitis laisvas, su kurio buvo pasiektos mūsų didžiausios pergalės“, - mintimis dalinosi Albertas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: