„Ryto Balsas“ siūlo nepanikuoti: „77% pergalių per 64 rungtynes. Blogai? Nemanytume“

„Ryto Balsas“ siūlo nepanikuoti: „77% pergalių per 64 rungtynes. Blogai? Nemanytume“

FIBA nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ginklus surėmė 2–3 vietas turnyro lentelėje užimančios ekipos.



Galiausiai po dramatiškos kovos Panevėžio „Lietkabelis“ (13/5) namuose 83:80 (21:18, 13:18, 20:20, 29:24) palaužė Vilniaus „Rytą“ (14/3).

Po mačo savo mintimis pasidalijo „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Trys iš eilės, deja, pralaimėjimai. Tiesa, pralaimėjimai, kurie iš esmės nieko nelemia, bet Facebooko "sergu už rytą nuo 1999" jau skuba atleidinėti visus iš eilės.

Atsigaukit.



Taip, šiandien Gagičius darė Buvą per visus galus. Taip, šiandien mūsų komanda pramėtė krūvą baudų ir dar didesnę krūvą laisvų tritaškių. Ir naivu buvo tikėtis, kad po daugybės pergalių iš eilės komanda nekris į duobę. Nėra sporte tokios komandos, kuri visą sezoną daužytų visus iš eilės, neturėtų traumų ir laimėtų visiškai viską. Taip tiesiog nebūna.

Šiandien dar kartą galėjome įsitikinti, koks svarbus komandai yra Maurice'as N'Douras ir kaip yra sunku be jo. Kiek šitas bičas duoda papildomų opcijų puolime ir gynyboje.

Skubantiems atleidinėti trenerį Žibėną, galima pasakyti tik vieną paprastą faktą: 77% pergalių per 64 rungtynes. Blogai? Nemanytume.

„Rytas“ dabar yra duobėje. Iš jos velniškai reikės išlipti trečiadienį, kuomet sostinėje lankysis vengrų „Falco“. Komandai būtent dabar kaip niekad reikia kiekvieno rytfanio, kuris ateitų, atsistotų, atiduotų visą savo energiją komandai ir nutiestų jai raudoną kilimą atgal į pergalių seriją.

Padarykim tai. Bilietų kaina juokinga. Pirmyn, vilniečiai!“, - rašė „Ryto Balsas“.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: