„Vakarų Bangos“ patarimas GWB: „Mažinkit alkoholio kiekį, nes patys nesupratot, ką ten norėjot įrodyt“

„Vakarų Bangos“ patarimas GWB: „Mažinkit alkoholio kiekį, nes patys nesupratot, ką ten norėjot įrodyt“

LKL nuotr.

Beveik keturis mėnesius dėl traumos nerungtyniavęs Joffrey Lauvergne'as sugrįžo ant parketo ir iškart tapo vienu Kauno „Žalgirio“ (18-1) lyderių „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynėse.



Vietiniame fronte dešimtą kartą paeiliui laimėję Jure Zdovco auklėtiniai išvykoje 77:60 (25:16, 16:21, 18:13, 18:10) nugalėjo Klaipėdos „Neptūno“ (6-11) krepšininkus, kurie patyrė ketvirtą nesėkmę iš eilės.

Nors pergalė žalgiriečiai iškovojo gana ramiai, tačiau didesni neramumai ėmė kilti po rungtynių.

Ištikimiausių „Žalgirio“ sirgalių grupuotės „Green White Boys“ nariai iškart pasibaigus mačui norėjo išeiti ant parketo dar neišsiskirsčius žaidėjams ir buvo sustabdyti apsaugos bei policijos pareigūnų.


Kaip arenoje buvę sirgaliai informuoja, tokie apsaugos ir pareigūnų veiksmai itin nepatiko keliems GWB nariams, kurie pasipriešino pareigūnams bei buvo sulaikyti.

Pasak žiūrovų, mažiausiai trys aistruoliai buvo surakinti ir policijos išvesti iš arenos.

Po mačo savo mintimis apie tai, kas įvyko, pasidalijo ištikimiausi „Neptūno“ fanai „Vakarų Banga“.

„Apie įvykius rungtynėms pasibaigus turime tik oponentams patarimą mažint alkoholio kiekį, nes patys nesuprato ką ten norėjo įrodyt“, - rašė „Vakarų Banga“.




Artimiausiu metu „Green White Boys“ socialiniame tinkle pateiks savo nuomonę apie incidentą.

Aštriai į šį incidentą sureagavo „Žalgirio metraštis“:

„Būti "Žalgirio" fanu ir būti sulaikytam arenoje dėl agresyvaus elgesio bei "rautis" ant policijos pareigūnų, kurie dirba savo darbą dėl mūsų visų saugumo, - nesuderinami dalykai. Kad ir kas provokuotų (varžovų sirgaliai ar išgertas alus), mes nešame klubo vėliavą. Tad jei esate čia, apie kuriuos kalbu, ar juos palaikantys, vietoje piktų komentarų tiesiog paspauskite "Unfollow"“, - rašė „Žalgirio metraštis“.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: