„Žalgirio“ fanai piktinasi: „J. Zdovcas netempia ne tik Eurolygos, bet ir LKL lygio“

„Žalgirio“ fanai piktinasi: „J. Zdovcas netempia ne tik Eurolygos, bet ir LKL lygio“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ dvigubą Eurolygos savaitę baigė be pergalių. Penktadienį kauniečiai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 67:76 (26:24, 13:21, 15:18, 13:13) nusileido Kazanės „Unics“ komandai.



Tai buvo aštuntasis pralaimėjimas iš eilės.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Graudu. Bet dar liko 13 rungtyniu paimt 4-ą pergalę ir susilygint bent jau su pernai Khimki rezultatais. Jau apie geresnius pasiekimus tik pasvajot. Įsijungi teliką, tik tiek, kad pažiūrėt ant kelių taškų gaus. Jei dar iš ryto prieš rungtynes tikiesi, kad gal kaip nors pergalytę išspausim, prasideda rungtynes, pažiūri į žaidėjus, į trenerį, ir viskas aišku, dar ne šį vakar“, - rašė Darius.

„Zdovcas netempia ne tik Eurolygos, bet ir LKL lygio. Reikia kuo skubiau keisti strategą“, - teigė fanas Karolis.

„Šis sezonas jau baigtas. Tą patį jaučia žaidėjai ir sirgaliai. Lekavičius su Ulanovu negali dviese ištempti rungtynių. Liks LKL ir KMT“, - komentavo Petras.

„Komanda be trenerio! Žaidžia Lukas, Marek, Ule, biški kiti pagal sveikatos galimybes. Klausimas ką "mąstė" Motiejūnas kai po Šaro pakilimo viską pra.... per 2 sezonus Tai manau baisiausias sezonas istorijoje. Bet vis tiek liksiu savo komandos fanu“, - piktinosi Stasys.

„Nesuprantu. Likus kelioms minutems atakos ilgos ir vargingos. Kai reikia greitai išvesti tolimam metimui bus ar nebus, o ne marinuoti laiką. Ar jiems taip liepta, ar durniausias trenerių kolektyvas?“, - savo mintis išdėstė Arvydas.

„Košmaras. Gynybos nulis, laksto kai pamišę po du tai nuo vieno tai prie kito, tuo tarpu Kazanės žaidėjai neduoda nei metro erdvės Žalgiriečiams“, - mintimis dalinosi Vytis.

„Greičiau baigtųsi šitas sezonas. Tikiuosi Paulius Motiejūnas įjungs savo smegenis, nes panašu kad šiam sezonui pamiršo jas naudot“, - teigė Nerijus.


„Vienintelė intriga - ar varžovai rengs paskutinę ataką ir Jure dėl to knis protą“, - juokavo Liudvikas

„Nieko naujo, eilinės rungtynės su pralaimėjimu, visą komandą reikia atleisti ir formuoti iš naujo, nei vienas žaidėjas jokio progreso nerodo“, - rašė Nerijus.

„Nuo žaidimo akys kraujuoja, bet trenerio komentarai - kitas lygis. GĖDA!“, - teigė fanas Dalius.


„Kaip graudžiai skamba arenoje tas “Žalia balta” tokiems luzeriams. Jie neverti jokių skanduočių. Gėda matyti taip reprezentuojamą Lietuvą stipriausiame Europos krepšinio turnyre. Taip žaidžiantis Žalgiris tikrai nėra vertas turėti Eurolygos A licenziją“, - piktinosi Povilas.

„Lengva visiem kalbėt, duokit Žalgiriui pinigų krūvos, kurias turi kiti, ir kuriuose kas metai nesikeičia žaidėjų sąrašas, tada galėsim kalbėt apie rezultatus“, - savo mintis išdėstė Rolandas.

„Ne rašinėju komentarų šiaip, bet jau tikrai liūdna. Aš visada už Žalgirį, laimi ar pralaimi, bet jau tikrai gėda. Už ką jiems ten pinigus moka nesuprantu... Aš irgi tada noriu išbėgti ir šūdą pamalti, ir už pigiau galiu tai daryti. Bet esmė paprasta, šis sezonas tiesiog gėda ir turėk nafik savigarbos, nesivilk gale lenteles. Ačiū“, - mintimis dalinosi Andrius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: