Ar žinote? M. Schillerio atlyginimas, kurį „Žalgiris“ mokės iki sezono galo

Ar žinote? M. Schillerio atlyginimas, kurį „Žalgiris“ mokės iki sezono galo

Zalgiris.lt nuotr.

Iš Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio pareigų atleistas Martinas Schilleris vis dar yra Kaune ir galėjo rasti naują darbą, tačiau pasiūlymo atsisakė.



Skelbiama, jog užsispyrėlis austras buvo pagrindinis kandidatas tapti nauju Oldenburgo „EWE Baskets“ klubo vyr. treneriu.

Ir nors derybos vyko, pasiūlymas netenkino M. Schillerio, kuris pasiryžęs iki vasaros būti Kaune.

Primename, kad šiuo metu M. Schilleris nesileidžia į kompromisus ir nori gauti visą šio sezono atlyginimą, o toks sprendimas netenkina „Žalgirio“ ekipos.

M. Schilleris šį sezoną „Žalgirio“ ekipoje uždirba apie 20 tūkst. JAV dolerių per mėnesį, arba 200 tūkst. JAV dolerių per sezoną. 



Kad M. Schilleris yra principingas žmogus, tai iliustruoja ir faktas, jog strategas buvo sulaukęs kvietimo į Krasnodaro „Lokomotiv“, tačiau jo taip pat atsisakė.

Pridedama, kad specialistas iš Austrijos vis dar save laiko pilnaverčiu „Žalgirio“ nariu. Apie tai plačiau skaitykite čia.

Aplamai, M. Schillerio treniruojama „Žalgirio“ ekipa Eurolygoje iškovojo 17 pergalių bei patyrė 19 pralaimėjimų, o LKL čempionate jo vadovaujami žalgiriečiai šventė 45 pergales ir 3 kartus nusileido varžovams.




Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: