J. Nebo: „Iš sesers išmokau, kad sunkus darbas ir ryžtas atveda prie sėkmingo rezultato“

J. Nebo: „Iš sesers išmokau, kad sunkus darbas ir ryžtas atveda prie sėkmingo rezultato“

Zalgiris.lt nuotr.

Sėkmingai šį sezoną Kauno „Žalgirio“ ekipoje rungtyniaujantis 206 cm ūgio Joshas Nebo yra vienas geriausių šio sezono Eurolygos naujoku, kuris pasižymi galingais dėjimais ir blokais.



Tiesa, šiam 25 metų amerikiečiui krepšinis nebuvo pirmoji sporto šaka.

„Jaunystėje riedlenčių sportas buvo labai svarbus mano gyvenime. Tai padėdavo atitrūkti nuo kasdienybės ir pabūti su draugais. Tai darydavau visą dieną, o riedlentė su manim būdavo visur - parkuose, parduotuvėje ar pas draugus. Riedlentė man visada kels ypatingas emocijas.

Riedlenčių sporte būna daug nesėkmių. Išbandai naujus triukus, išbandai naujus judesius ir daug kartų krenti, kol pagaliau tau pavyksta. Manau, kad riedlenčių sportas moko gyvenime atkaklumo.


Dar ir dabar internete pasižiūriu kitus vyrukus, kurie atlieka triukus su riedlentėmis. Gaila, kad dabar negaliu to pats daryti, nes per daug rizikinga“, - kalbėjo J. Nebo.

Krepšininkas atskleidė, jog krepšinį pasirinko dėl savo vyresniosios sesės Kim.

„Pasirinkau krepšinį dėl savo sesės. Mano sesė žaidė krepšinį, aš visada į ją žiūrėdavau ir galvodavau, kad galbūt vieną dieną būsiu jos vietoje. Norėjau to. Ji buvo tikrai sėkminga žaidėja, norėjau sekti jos pavyzdžiu.

Augdami nuolat žaidėme vienas prieš kitą. Daug žaidėme, o sesuo visą laiką mane žudydavo. Ji mane sunaikindavo!

Iš sesers išmokau, kad sunkus darbas ir ryžtas atveda prie sėkmingo rezultato. Ji tikriausiai yra viena darbščiausių ir ryžtingiausių žmonių, kuriuos mačiau“, - pasakojo žalgirietis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: