„Ryto“ fanai: „Parduokite klubą Žiemeliui, gal bent tas kažką padarys“

„Ryto“ fanai: „Parduokite klubą Žiemeliui, gal bent tas kažką padarys“

FIBA nuotr.

Skaudus FIBA Čempionų lygos pralaimėjimas Vilniaus „Rytui“. G.Žibėno auklėtiniai antradienio vakarą Vilniuje 64:83 (9:23, 17:29, 23:17, 15:14) neatsilaikė prieš grupės lyderę – Tenerifės „Lenovo“.



Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

„Vadyba vis dar nesupranta (nors jau ir 10 metų praėjo), kada komandos fanams reikia pergalių. Taip, galima laukti du, tris, keturis metus, bet ne 10 metų. Kiekvienais metais tas pats - mažinam senas skolas... o kas tada? kai nebus skolų - staiga atsiras rėmėjų, kurie dės ant stalo 5 mln. Eur?? Koks rėmėjas norės remti, jeigu komanda LKL bus 6, Čempionų lygoje 15? Ryto vadybai pofink ant fanų. Aš 10 metų fanas, sūnus fanas, perka abonentus, artibutiką, važinėjam po miestus, bet dingsta entuziazmas. Ko laukti? Ko tikėtis? Kad tarpsezonyje bus padaryta nauja kompektacija? ai, tiesa, juk biudžetas bus nedidelis, tai teks laukti žaidėjų turgaus pabaigos, kada išsirinkti iš to kas liko. O kas liko, na, kiekvienas jau čia gali pabūti specialistu. Visada sirgau už Rytą ir kai gauna -20, net ir tada prarėkiu balsą, nes noriu parodyti sūnui, kad SAVI yra palaikomi net ir šūdinose situacijoje, bet ta energija ir nusiteikimas po truputį jau pradeda dingti. Ir tol, kol klubas negalvos apie tą "eilinį" faną, tą vilnietį, tol ir arenoje, kai žais su Žalgiriu, žalia balta bus girdėti tiek pat kaip yra juoda, balta, raudona. Pagarba B tribūnai, bet chebra - fanai ne tik B tribūna bet ir tas paprastas vilnietis. O klubo vadybai (ne treneriui, ne žaidėjams), o būtent vadybai - yra visiškai nusišikti“, - rašė Paulius.

„Palaidojote sezoną nesuradę pinigų N’Dour išlaikymui. Tiek žinių“, - teigė fanas Rolandas.


„Grąžinkite pinigus už degalus kuriuos išnaudojau važiuodamas iki arenos“, - komentavo Aivaras.

„Kaip galima taip nenusiteikti varžybom?“, - piktinosi Dimitrijus.

„Parduokite klubą Žiemeliui, gal bent tas kažką padarys“, - savo mintis išdėstė Renaldas.

„Sudaužė kaip obuolius. Bet ne gyvenimo pabaiga. Pirmyn“, - rašė Vytautas.

„Gavosi, kaip gavosi. Man patiko, kad vyrai nenuleido galvų ir pralaimėtose rungtynėse po 2 kėlinių kovėsi iki galo. Pirmyn Vilniečiai“, - teigė fanas Gediminas.

„Nebuvo į ką žiūrėt. Gynyboje skylės, o puolime burtai ir jokios minties atakose. Blogai arba nieko“, - komentavo Pijus.

„Nėra kontrolės ir disciplinos komandoje. Po tokiu epizodu kai kurie žaidėjai pas kitus trenerius padavinetu rankšluosčius arba sėdėtų rūbinėje. Zibenas paprasčiausiai nepriaugo pagrindinio trenerio, jam kaip asistentui kaip tik butų padirbėti su patirusiu specialistu. Laikas pokyčiams nes blogiau tikrai nebus, o dėl patekimo į LKL finalą su tokiu žaidimu...“, - piktinosi Tautvydas.


„Kiek mes tu eurų ukrainiečiams surinkome?? 2000, 2500?? Kaip man gėda buvo stebėti rungtynių pradžia kai pusė pirmo aukšto buvo tuščia,Pzdc!! Tai kas šiandien neatėjo Ryto palaikyti? rusai su Tomasevskio lenkais?? Apie patį žaidimą nuomonė aiškesnė. Žibėnas visiškai nekontroliuoja ir ne daro jokios įtakos rungtynių eigai! Komanda žaidžia tą patį SUPAPRASTINTĄ ir primityvų žaidimą tuo to laiko kai ją perėmė Žibėnas .Tik tai dabar atrodo kad žaidėjams jau ir batarkes nusėdo. Tik Rytas sugeba kasmet regresuoti sezono vydurį“, - savo mintis išdėstė Nikolajus.

„Nemanau kad Nduras išgelbėtų sezoną. Pažiūrėkit į abi komandas, pinigai ir žaidėjai, viskas pasakyta. Sergam už Rytą LKL“, - mintimis dalinosi Virginijus.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: