„B TriBūna“ po pralaimėjimo: „Mūsų pareiga nenustoti ir toliau dainuoti garsiai bei išdidžiai“

„B TriBūna“ po pralaimėjimo: „Mūsų pareiga nenustoti ir toliau dainuoti garsiai bei išdidžiai“

FIBA nuotr.

Skaudus FIBA Čempionų lygos pralaimėjimas Vilniaus „Rytui“. G.Žibėno auklėtiniai antradienio vakarą Vilniuje 64:83 (9:23, 17:29, 23:17, 15:14) neatsilaikė prieš grupės lyderę – Tenerifės „Lenovo“.



Po šio mačo ištikimiausi „Ryto“ sirgalių grupuotė „B TriBūna“ pasidalijo savo įspūdžiais:

„Tai buvo paskutinės namų rungtynės Čempionų Lygos sezone. Nors dar laukia kelionė į Vengriją, kur laimėti reikia, bet bendrai sezonas Europoje buvo visai smagus, padovanojęs daug gerų pergalių ir dramos. Gaila, jog šiame etape pritrūko pasiilgtos energijos ir laisvumo.

B Tribūnoje vakar susirinko per 100 žmonių, eilinį kartą už prisijungimą dėkojame Dzūkų Tankam. Jau antrajame kėlinyje tapo aišku, jog bus tikrai sunku. Visgi, tokiu metu, tokiose rungtynėse, kiekvienas tikras B Tribūnos narys turi suprasti, kad kaip mes visada reikalaujame komandos nenuleisti rankų ir kovoti – tas pats galioja ir mum. Mūsų pareiga nenustoti ir toliau dainuoti garsiai bei išdidžiai. Mūsų tikslas, niekada neleisti žmonėm kalbėti, kad komandai pralaimint, B Tribūna nutilo. Dienų būna visokių, kartais jos tikrai šūdinos ir liūdnos, bet tai neapibrėžia mūsų meilės ir atsidavimo spalvom. Galima pasidžiaugti, jog vakar savo tikslą įgyvendinome šimtu procentu ir tą simbolizavo atsistojusios ir kartu dainuojančios arenos vaizdas rungtynių pabaigoje.


Sekmadienį keliaujame į Jonavą, raginame prisijungti prie mūsų ir turėti gerą išvyką. Už Rytą, už Vilnių, už B Tribūną!“, - rašo „B TriBūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: