Po L. Kleizos pareiškimo - „Ryto“ fanų prašymas: „Meskit tą brudą iš LKF viceprezidento posto“

Po L. Kleizos pareiškimo - „Ryto“ fanų prašymas: „Meskit tą brudą iš LKF viceprezidento posto“

Stopkadras, LKF nuotr.

Nuo 2017 iki 2020 metų Vilniaus „Ryto“ klube dirbęs, jo sporto direktoriumi ir vienu dalininkų buvęs Linas Kleiza aštriai pasisakė apie sostinės komandą.



L. Kleiza, kuris yra vienas iš LKF viceprezidentų, stebėjosi, kas šiuo metu gali būti „Ryto“ fanų.

Šie L. Kleizos išsakyti žodžiai neprasprūdo pro „Ryto“ fanų ausis.

Jie socialiniame tinkle siūlė LKF pašalinti 37 metų buvusį krepšininką iš viceprezidento pareigų.


„Čia šitas degradas kažką LKF daro? Meskit tą brudą kuo toliau nuo krepšinio. Meskit iš LKF viceprezidento“, - rašė Tautvydas.

„Gali marozą iš Kauno rajono aprengti džinsais vietoj treningų, gali pasodinti prie mikrofono ar į LKF, bet jis vistiek liks marozas iš Kauno rajono“, - komentavo Algimantas.

„Kai vaiką nuskriaudė, atėmė saldainį, dabar aišku už ką, tai ir kitus nori įtikinti, kad jis geras, o tas skriaudikas blogas. Kol Ryto saldainį turėjo ir Rytas geras buvo, ir žalgirį gi kavinėj spaudos konferencijoj su žiūrovais, žadėjo nugalėt, o pasirodo vaikas pats nelabai geras, liežuviu malt mokėjo dar pats bėgiodamas aikštelėj, baigęs karjerą dar labiau išlavino šitą savo savybę. Linai, tai jei komanda pralaimi, tai reiškia negali turėti fanų? Atrodo per karjerą turėjai suprast kas yra tikri fanai, lygtais ne kokiu pardavėju dirbai ir ne taksistu kokiu, bet jaučiu ne tau suprast, kai palaikai tik laiminčias komandas arba tas kurios tau kažkokią naudą duodą...“, - teigė Artūras.

„Pikenrolas daromas su pretenzija būti ale "krepšinio analitika su Ch Barkley ir kitais", bet gaunasi toks pusiau keptas biudžetinis lietuviškas produktas.

Jau ir Lino igelimai ir bajeriukai kartojasi: apie "Ryto komplektacija is kapeikeliu" buvo kalbeta, klausimas "koks durnius gali sirgti uz Ryta?" jau isnagrinetas ir poetinis Ryto palyginimas "su tvarkoma mergina" keliu men. senumo. Niekada nepamirsta pabrezti, kad i Ryta niekas is rimtu specu nies dirbti. Viskas Ok, tegul bazarina. Bet sita podcasta vis labiau pamirstu pasiklausyti ir siaip nekyla ranka remti pinigais. Cia mano pasirinkimas. Praeitas metais man Urbonusas (15 min) buvo stabiliai pirmoje vietoje is podcasteriu“, - savo mintimis dalinosi Julius.

„Iki šiol dar visai gerbiau jį, bet dabar eina jis na**i“, - rėžė Saulius.

Į tai sureagavo ir „Ryto Balsas“, kuris socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Linui Kleizai norėtųsi priminti, kad jis savo noru dirbo Vilniaus "Ryto" sporto direktoriumi. Labai įdomu sužinoti, kas tuo metu dėjosi ex-NBA krepšininko santuokoje...“, - rašė „Ryto Balsas“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: