V. Čeponio verdiktas: pateikė „Žalgirio“ ir „Baskonia“ kovos prognozę

V. Čeponio verdiktas: pateikė „Žalgirio“ ir „Baskonia“ kovos prognozę

Zalgiris.lt nuotr.

Penktadienį Kauno „Žalgiris“ išvykoje žais priešpaskutines šio sezono Eurolygos rungtynes. Jure Zdovco auklėtiniai svečiuose susikaus su Vitorijos „Baskonia“, kurių gretose žaidžia Tadas Sedekerskis ir Rokas Giedraitis.



Tuo metu sekmadienį „Žalgiris“ Eurolygos sezoną baigs akistata su Belgrado „Crvena Zvezda“.

Garsus televizijos komentatorius Vaidas Čeponis socialiniame tinkle „Youtube“ dalijasi savo įžvalgomis apie artimiausias Eurolygos rungtynes.

Pasak V. Čeponio, žalgiriečiai patirs pralaimėjimą prieš „Baskonia“.


„Nereikia pamiršti, kad „Baskonia“ yra tipiška namų komanda, kuri svečiuose laimėjo vos trejas rungtynes šį sezoną. Negaliu nieko optimistiško prognozuoti ir tikiu, jog žalgiriečiai rimtai kibs į atlapus varžovams, bet šiuo metu „Baskonia“ yra stipresnė ir ji turėtų laimėti“, - kalbėjo V. Čeponis.

„Na ką gi, ši savaitė - paskutinė Žalgiriui Eurolygoje. Sezonas prabėgo labai greitai, buvo tikrai nuviliantis, tačiau trinktelti durimis kauniečiai dar turi dvi progas. Tikiu, kad bent viena pergalė tikrai bus iškovota, o, jeigu visi Žalgirio žaidėjai bus sveiki - galbūt ir abu mačai baigsis palankiai ir Žalgiriui pavyks išlipti iš Eurolygos dugno. Taip pat bus ir daugiau įdomių mačų šią savaitę, o visos prognozės - mano spėjimų vaizdo įraše:“, - rašė V. Čeponis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: