„Žalgirio“ fanai: „Faktas toks, kad kitą sezoną reikia pakeisti 80 proc. žaidėjų“

„Žalgirio“ fanai: „Faktas toks, kad kitą sezoną reikia pakeisti 80 proc. žaidėjų“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sužaidė priešpaskutines šio Eurolygos sezono rungtynes ir jose patyrė nesėkmę. Jure Zdovco auklėtiniai išvykoje rezultatu 79:96 (15:35, 25:22, 10:20, 29:10) pralaimėjo „Baskonia“ ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Nebarstykim purvais komandos. Nereikia šioje sezono stadijoje, kad ir kaip pikta, sunku bebūtų. Baigiame sezoną, paimam LKL ir su nekantrumu laukiam sekančio sezono“, - rašė Arnoldas.


„Faktas toks, kad kitą sezoną reikia pakeisti 80 proc. žaidėjų, jei norime gerai pasirodyti“, - teigė fanas Saulius.

„Tiek sau, tiek mums visiems kitą sezoną norėtųsi palinkėti, jog nebūtų rungtynių, kurių baigtis aiški jau pirmajame kėlinyje. O paskutinės vietos, deja, kol kas esame verti. Vasarą laukia didžiulės sudėties permainos ir kitame sezone būsime stipresni“, - komentavo Armi.

„Realus rezultatas. Tikėtis lieka, kad Motiejūnas padarys išvadas, nes šio sezono pirkiniai, tai vienas už kitą baisesni“, - savo mintis išdėstė Vytautas.

„Šiemet turėjom lavonų komanda ir tiek“, - piktinosi Vytautas.

„Na, dabar prasidės lavina purvinų komentarų. Gaila dėl to! Taip, tikrai sunkus sezonas, tikrai nesėkmingas, bet juk sirgaliai privalo komanda palaikyti, ne tik tada, kuomet laimi. Didžiausias palaikymas reikalingas, kuomet komandai tikrai būna juodas periodas. Aš su savo komanda visada! ŽALIA BALTA!“, - rašė Ilona.

„Per šias rungtynes Baskonija sukūrė beveik tiek pat greitų atakų, kiek Žalgiris per visą šį Eurolygos sezoną“, - teigė fanas Augis.

„Kad ir kaip liūdna dėl taip pasibaigusių rungtynių, vistiek Žalgiris mano komanda“, - komentavo Zita.


„Zdovcą reikia jau dabar išmesti, nes dar pralaimėsime LKL žiedus“, - savo mintis išdėstė Agnius.

„Nežinia kaip yra iš tikrųjų, bet atrodo jog Zdovcas po žinių, kad kitą sezoną nebetreniruos Žalgirio dabar kažkokį durniuką įjungęs ten būna. Komanda traiško, tas patenkintas stovi, jokių Timeoutu neima, kad kažkaip užvesti komandą... Nuo trečio kėlinio prasidėjo tiesiog antakio krapštymas. Žiauru blyn, žiauru. Nebloga bajeri Jure čia balandžio pirmosios proga įšovė...“, - mintimis dalinosi Alvydas.

„Šio sezono ŽALGIRIO komplektavimas vertas parolimpinių žaidynių "svajonių komandos vardo!“, - rėžė Gintautas.


„Kas nors ištrinkit šiuos metus“, - piktinosi Darius.

„Gerai kad šiandien Lukas gryžo, būtų baigtis tragiška“, - mintimis dalinosi Ilona.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: