„Žalgirio“ fanų emocijos: „Nerealus atsisveikinimas įveikiant komunistus!“

„Žalgirio“ fanų emocijos: „Nerealus atsisveikinimas įveikiant komunistus!“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pergalingai užbaigė Eurolygos sezoną. Paskutinėse Pauliaus Jankūno Eurolygos rungtynėse Jure Zdovco auklėtiniai po pratęsimo rezultatu 103:98 (23:14, 22:18, 15:35, 28:21, 15:10) įveikė Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipą.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Sveikinu Žalgirį ir visus komandos fanus su pergale ir sunkaus eurolygos sezono pabaigtuvėmis, vainikuotomis tokia dramatiška pergale. Na ir žinoma didelis ačiū Pauliui Jankūnui už jo stulbinamą karjerą Žalgiryje ir Lietuvos rinktinėje. Mes to niekuomet nepamiršime, Pauliau. Ačiū“, - rašė Povilas.


„Atmosfera buvo nuostabi! Kai serbai atsisakė palaikyt Ukrainos vėliavą, atmosfera tiesiog tapo nuostabiai karšta, parodėm ką galvojam apie juos serbus ir jų draugelį putiną! Fantastiška atmosfera, o dar nuostabiau, kad kapitono Jankūno žaidimas paskutiniose rungtynėse prątesime vainikavo pergalę! Nerealus atsisveikinimas įveikiant komunistus!“, - teigė fanas Dovydas.

„Turbūt emocingiausios rungtynės po 2019 Final 4 su Šaru. kai Žalgiriukas laimėjo prieš CSKA. Kažkoks kosmosas, nereali chemija tarp sirgalių ir komandos. Atmosfera arenoj, buvo fantastiška. Tai-padėka Jankūnui, už visus tuos metus, net neabejoju, kad jis šias rungtynes prisimins visą gyvenimą. Ačiū, KAPITONE, ačiū komandai už šventę visiems“, - komentavo Sandra.

„Sezono rungtynės Pauliui. Super atsisveikinimas, tik vieno gaila, kad neįdėjo iš viršaus“, - savo mintis išdėstė Adolfas.

„Kad ir koks sezonas bebuvo... Šios rungtynes tik parodo, kodėl mes Fanai taip Mylim Žalgirį!!!! To nesuvaidinsi. Legendos eros pabaiga, kaip kino filme!“, - mintimis dalinosi Arnoldas.

„Žalgiris yra Żalgiris! Garbė ir dideliausias ačiū komandos kapitonui Pauliui, už žaidimą už gerą psichologinę atmosferą komandoje, tokie kapitonai ir turi būti.Sėkmes !!! Nerealios varżybos!“, - rašė Albina.

„Ačiū už paskutintą rungtynės pergalę vyrai. Linkiu jums kitam sezone grįžti stipresniems“, - teigė fanas Konradas.

„Galėtų Jankunas, kaip Sela's atsisveikinimo koncertus tokius daryt kaip šį vakarą“, - komentavo Modesta.


„Kokio gražumo rungtynės ir atmosfera arenoje! Puikus sekmadienio vakaras“, - džiaugėsi Kristina.

„Nerealios emocijos! Labai gera buvo būti šio renginio dalimi! Koks užsidegimas sirgalių, palaikymas savo mylimos komandos, dėmesys ir padėka Pauliui. fantastika!!! Norint tai pajausti reikia būti Žalgirio fanu! O serbų nepalaikymas Ukrainos dar labiau mus visus užkūrė ir sutelkė. Mes jėga, o jie - putkos ke..ės, teisingai skandavo Green White Boys“, - savo mintis išdėstė Valdemaras.

„Ačiū Kapitonui, komandai, bet sirgaliai nerealūs, jie atgaivino komandą, jie pastatė jūgų sirgalius į vietą . Ačiūūū visiems ir su pergale visus“, - mintimis dalinosi Mėta.


„Visą Eurolygos sezoną vainikuojančios rungtynės. Kokia drama... Didžiausia pagarba Jankūnui už jo visą nerealią karjerą “, - rėžė Jurgita.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: