„Crvena Zvezda“ „ultrų“ grasinimas: „Jei „Žalgirio“ fanai atvyks į Serbiją, jiems baigsis blogai“

„Crvena Zvezda“ „ultrų“ grasinimas: „Jei „Žalgirio“ fanai atvyks į Serbiją, jiems baigsis blogai“

Sekmadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pergalingai užbaigė Eurolygos sezoną. Paskutinėse Pauliaus Jankūno Eurolygos rungtynėse Jure Zdovco auklėtiniai po pratęsimo rezultatu 103:98 (23:14, 22:18, 15:35, 28:21, 15:10) įveikė Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipą.



Prieš šias rungtynes daug emocijų sukėlė „Crvena Zvezda“ ekipos protestas. Serbai atsisakė su „Žalgirio“ krepšininkais ir teisėjais iškelti plakatą su užrašu „Stop war“. Šis kvailas serbų poelgis buvo sutiktas švilpimu.

Aistros nerimo ir mačo metu, kuomet „Žalgirio“ fanai skyrė skanduotė serbams - „Fuck you, Serbia“.

Po šio mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Crvena Zvezda“ ekipos fanai. „Ultros“ pareiškė, kad „Žalgirio“ sirgaliai nėra laukiami Belgrade.


„Norime kreiptis į „Žalgirio“ fanus. Jei galvojote, kad mes pamiršime tai, kas įvyko sekmadienį, tai labai klystate. Už visas skanduotes ir provokacijas turėsite atsakyti. Nekelkite savo purvinų kojų į Belgradą, nes kitaip baigsis blogai!“, - rėžė „Crvena Zvezda“ fanai.

Verta paminėti, kad ketvirtajame kėlinyje buvo užfiksuotas konfliktas tarp „Žalgirio“ ir „Crvena Zvezda“ sirgalių, į kurį turėjo įsikišti policija.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: