„B TriBūna“ apie 2008 m. banerį: „Dabar mūsų vertybiniai klausimai nuo tų laikų skiriasi kardinaliai“

„B TriBūna“ apie 2008 m. banerį: „Dabar mūsų vertybiniai klausimai nuo tų laikų skiriasi kardinaliai“

FIBA nuotr.

Trečiadienį socialiniame tinkle „Baudos Aikštelė“ pasirodė įrašas, kuriame užfiksuota 2008 metais daryta nuotrauka, kurioje Vilniaus „Ryto“ fanai rankose laikė plakatą, kuriuo išreiškė palaikymą Serbijos tautai.



Šis įrašas sulaukė daug dėmesio ir neigiamų komentarų.



Tiesa, netrukus viską paaiškino „B TriBūna“. Jie socialiniame tinkle išplatino žinutę.


„Kadangi viešumoje pasirodė nuotraukos su mūsų sektoriumi iš 2008 metų su baneriu, skirtu Serbijos palaikymui, tai norime pakartot  savo poziciją. B Tribūnoje tikrai yra žmonių, kurie komandą palaiko 20+ metų, vis tik kartos ir pasaulėžiūra keičiasi. Dabartiniai mūsų vertybiniai klausimai nuo tų laikų skiriasi kardinaliai.

Šiuo metu nesididžiuojame nei Kosovo baneriu, nei buvusiais arijų kumščiais ar keltų kryžiais. Ir iš tų laikų žmonių girdime frazes „kokie durni mes buvom“. Ar tai buvo neapgalvotas noras palaikyti tuometinį trenerį, ar mados, ar neišprusimo reikalas - dabar jau nesvarbu.

Paskutinės mūsų išvykos į Belgradą metu, Partizano Grobari darė tą patį, ką daro su visais kitais ultromis – skanduoja Srbija ir laukia atsišaukimo Kosovo. Nepaskandavus šito atsišaukimo tavęs laukia nemažas nušvilpimas. Žinoma, kad mes pasirinkom nušvilpimą. Visa mūsų judėjimo karta supranta kas yra Serbijos ultros ir jais nesižavi jau daug metų.

B Tribūnos pozicija šiais klausimais aiški ir intrigų ieškoti nereikia“, - rašo „B TriBūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: