„Crvena Zvezda“ fanai toliau šaiposi iš „Žalgirio“, o lietuvius vadina fašistais

„Crvena Zvezda“ fanai toliau šaiposi iš „Žalgirio“, o lietuvius vadina fašistais

Twitter ir Instagram nuotr.

Penktadienį dramatišką pergalę Eurolygoje iškovojo Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipa, kuri namuose 93:85 pranoko Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkus.

Šiame mače išsišokti nusprendė „Crvena Zvezda“ fanai, kurie pasiuntė žinutę Eurolygai bei Kauno „Žalgirio“ komandai ir išreiškė palaikymą Rusijai.



Prieš rungtynes fanai iškėlė plakatą, kuriame buvo parašyta: „Politika yra kalė. Čia žmonės gina rusus“.

Mačo metu „Crvena Zvezda“ skandavo palaikymo skanduotes Rusijai, o arenoje plevėsavo perbraukta ES ir NATO vėliava.

Negana to, vienas iš „Crvena Zvezda“ sirgalių laikė marškinėlius su raidę „Z“, kuri tapo karo kruvinuoju simboliu.

Šeštadienį „Crvena Zvezda“ fanai toliau neapsiramino ir socialiniuose tinkluose siuntė žinutę „Žalgirio“ ir Lietuvos krepšinio sirgaliams.

„Smagu žiūrėti, kaip internete nerimsta ir verkia Lietuvos fašistai. Tikimės, kad kažkada jie supras, kad NATO yra didžiausias blogis per visą žmonijos istoriją.



Kokio velnio prieš savaitę jie skandavo „Fuck you, Serbia“? Dabar jie gavo atgal. Nekantraujėme sulaukti „Žalgirio“ mačo Belgrade. Pažadame, kad jie čia nesijaus saugūs ir laukiami“, - rašė „Crvena Zvezda“ fanų grupuotė „Delije“.

„Kitą kartą siūlome pagalvoti „Žalgirio“ fanams apie NATO vėliavą, kai rungtyniaujate prieš „Crvena Zvezda“. Mes žinome, kad jūs sugrįšite į Serbiją. Iki šiol niekada nebuvote užpulti Belgrade, bet dabar viskas pasikeitė. Linkėjimai iš Belgrado!“, - pareiškė kiti „Crvena Zvezda“ sirgaliai.







Kurir nuotr.

Primename, kad praėjusį sekmadienį „Crvena Zvezda“ lankėsi Kaune, kur žaidė rungtynes prieš „Žalgirį“, bet mačo pradžioje atsisakė laikyti plakatą su užrašu „Stop war“. Šis kvailas serbų poelgis buvo sutiktas švilpimu.


Aistros nerimo ir mačo metu, kuomet „Žalgirio“ fanai skyrė skanduotė serbams - „Fuck you, Serbia“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: