„Crvena Zvezda“ fanų žinutė „Žalgirio“ sirgaliams: „Nekelkite savo purvinų kojų į Belgradą“

„Crvena Zvezda“ fanų žinutė „Žalgirio“ sirgaliams: „Nekelkite savo purvinų kojų į Belgradą“

Instagram ir Stopkadras nuotr.

Pauliaus Jankūno atsisveikinimo su Eurolyga rungtynės Kauno „Žalgirio“ arenoje sekmadienį tapo itin karštos ir emocingos dėl su krepšiniu nesusijusių priežasčių.



Prieš šias rungtynes daug emocijų sukėlė „Crvena Zvezda“ ekipos protestas. Serbai atsisakė su „Žalgirio“ krepšininkais ir teisėjais iškelti plakatą su užrašu „Stop war“. Šis kvailas serbų poelgis buvo sutiktas švilpimu.

Aistros nerimo ir mačo metu, kuomet „Žalgirio“ fanai skyrė skanduotė serbams - „Fuck you, Serbia“.

Po šio mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Crvena Zvezda“ ekipos fanai. „Ultros“ pareiškė, kad „Žalgirio“ sirgaliai nėra laukiami Belgrade.


„Norime kreiptis į „Žalgirio“ fanus. Jei galvojote, kad mes pamiršime tai, kas įvyko sekmadienį, tai labai klystate. Už visas skanduotes ir provokacijas turėsite atsakyti. Nekelkite savo purvinų kojų į Belgradą, nes kitaip baigsis blogai!“, - rėžė „Crvena Zvezda“ fanai.

„Visas 40 minučių arenoje galėjome girdėti skanduotes „Fuck you, Serbia“ ir kitas provokacijas prieš mūsų klubą ir fanus.

Arenoje buvo mūsų 4 sirgaliai, bet jie buvo užpulti, nes lietuviai norėjo pavogti Serbijos vėliavą. Tokio priešiško sutikimo dar nebuvo nuo „Galatasaray“ laikų. Tačiau galime džiaaugtis, jog sužinojome, kas iš tiesų yra mūsų draugai, o kas - priešai“, - rašė dar viena „Crvena Zvezda“ fanų grupė.



Verta paminėti, kad ketvirtajame kėlinyje buvo užfiksuotas konfliktas tarp „Žalgirio“ ir „Crvena Zvezda“ sirgalių, į kurį turėjo įsikišti policija.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: