„Žalgirio“ fanai apie permainas: „Pirmas geras sprendimas šiais metais!“

„Žalgirio“ fanai apie permainas: „Pirmas geras sprendimas šiais metais!“

VTB/FIBA, stopkadras nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos trenerių štabe – permainos. Nuo praėjusių metų spalio vidurio ekipai vadovavęs Jure Zdovcas abipusiu sutarimu palieka komandą, o vyr. trenerio postą nuo antradienio užims 44 metų Lietuvos rinktinės strategas Kazys Maksvytis.



Kartu su juo trenerių štabą papildys ir „Žalgirio“ sistemoje prieš kurį laiką jau dirbęs Gintaras Krapikas. Komandoje ir toliau darbuosis Tautvydas Sabonis ir Evaldas Beržininkaitis.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Pirmas geras sprendimas šiais metais!“, - rašė ponas Baronas.

„Zdovcas del Jonavos manau nekaltas... anksčiau ar vėliau taip turėjo būti. Sėkmės Kaziui,tikiuosi surinks rimtesnę komandą“, - teigė fanas Linas.

„Trys treneriai per sezoną? Net prie Romanovo, berods, taip nebuvo“, - komentavo Artūras.

„Atmetus moralę, sprendimas logiškas ir tikslingas. Bet Zdovco nesmerkiu. Ne vienas, susidūręs su tokiais sunkumias ir komplektacija rudenį, būtų jau pasiuntęs visą Ž ant trijų ir išėjęs. O Zdovcas kentėjo ir darė ką sugebėjo. Rašiau anksčiau ir dabar tą patį kartoju. Padarė ką galėjo iš tos komandos. Pasirinko pabūti "iešmininku". Už tai jam pagarba ir sėkmės kitose komandose“, - savo mintis išdėstė Giedrius.

„Kaip mikliai susitvarkė, galvojau tik nuo kito sezono. Gal ir gerai“, - rašė Laima.

„Tai dabar 3 treneriams algą mokės? Tokio šūdų malūno, random trenerių ir žaidėju karuselės net Vainauskas pavydėtų. Gerai, kad nors gerb. Krapikas grįžo, kai Motiejūnas gruodžio mėnesį Kazį išpirdolins nereiks toli naujo trenerio ieškot“, - teigė fanas antanas.

„Gal Zdovcas vakar Jonavoj antakio traumą gavo (užkrapštė nevaikiškai) ir nebegalėjo tęsti sezono?“, - komentavo Stasys.


„Wow. Super. Ir Krapikas kaip asistentas tvarkoje. Man panašus į Maskoliūno variantą. Asistento vietoje bus gerai“, - savo mintis išdėstė Arnoldas.

„Bomba sprogo ! Msksvytis galės priprast prie komandos . Krapikas asistentų prie kitų trenerių štabo narių tinka . Zdovcui Žalgirį treniruoti buvo per sunku“, - mintimis dalinosi Brigita.

„Eurolygos komanda su 10 mln biudžetu paėmė trenerį iš Rusijos lygos su "zero" patirties rimtesnėje komandoje. Geras ėjimas“, - rėžė Linas.


„Pagaliau ANTAKI atleido, per silpnas jis EUROLYGAI ir sėkmės KAZIUI“, - džiaugėsi Kęstutis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: