„Ryto Balsas“: „Belieka užsivesti ir nepalikti jokių klausimų, kas taps reguliariojo sezono nugalėtoju“

„Ryto Balsas“: „Belieka užsivesti ir nepalikti jokių klausimų, kas taps reguliariojo sezono nugalėtoju“

LKL nuotr.

Pirmadienį Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) vyko intriguojanti ir turnyro lentelei didelės įtakos galinti turėti dvikova.



Panevėžyje Vilniaus „Rytas“ (23-3) net be negaluojančio lyderio Ivano Buvos sugebėjo po pratęsimo 90:86 (21:21, 26:19, 13:18, 15:17, 15:11) palaužti „Lietkabelį“ (20-6).

Po šio mačo savo mintimis pasidalijo „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Vieną iš 5 reguliariojo sezono finalų Rytas laimėjo vakar. Po smagių įvykių sekmadienį Jonavoje, vilniečiai patys tapo savo situacijos šeimininkais ir reguliariojo sezono pabaiga bus kaip niekad įdomi. Nors iš paskutinių rungtynių, net 3 bus žaidžiamos Jeep arenoje, tačiau koncentracijos negalima pamesti.


Būtent tokios koncentracijos, kokią vakar matėme Panevėžyje. Žaidėjai puikiai suprato rungtynių svarbą. Matyti taip kovojančią komandą yra smagu visada. Po tokių rungtynių sunku kalbėti apie taktinius dalykus, ypač kai juose buvo nemažai broko.

Speedy Smith yra tas krepšininkas, kuris pasitikėjimą savimi galėtų išdalinti pusei lygos žaidėjų ir, turbūt, vis tiek liktų labiausiai savimi pasitikintis žaidėjas. Kai kurie jo metimai atrodė net prieštaraujantys krepšinio logikai, tačiau nugalėtojas yra tik vienas, vardu Speedy.

Verta pabrėžti, kad rungtyniaujant su ribota priekine linija, kuri dar labiau apsiribojo save pražangomis. Tiek Tanneris, tiek Jarvis žaidė naudingai. Puolime itin smagiai žiūrėjosi Jarvio ir Speedy 2x2, kurį norėtųsi matyti kuo daugiau. Tikėkimės, kad Evaldo Kairio trauma nėra rimta ir aukštaūgis neiškris iš rikiuotės. Nors ir žaidžia nedaug, bet trumpomis akimirkomis Evaldas gali būti itin naudingas.

O dabar belieka užsivesti ir nepalikti jokių klausimų, kas taps reguliariojo sezono nugalėtoju“, - rašė „Ryto Balsas“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: