A. Vatutinas kirto J. Bolomboy'ui: „Tavo pareiškimas yra sutarties pažeidimas. Keliausime į teismą“

A. Vatutinas kirto J. Bolomboy'ui: „Tavo pareiškimas yra sutarties pažeidimas. Keliausime į teismą“

Maskvos CSKA palikęs Rusijos rinktinės aukštaūgis Joelis Bolomboy'us savo "Instagram" paskyroje atsakė į armiečių komandos viceprezidentės Natalijos Furajevos laišką jo agentui.



CSKA reikalauja, kad krepšininkas grįžtu į klubą ne vėliau gegužės 1 dienos, priešingu atveju, bus laikoma, kad jis pažeidė darbo sutarties punktus.

Taip pat rusai pranešė, kad iš krepšininko atimama po 1 procentą nuo jo algos už kiekvieną mėnesį, tad šiuo metu jis skolingas Maskvos klubui 7 procentus savo metinio atlyginimo sumos.

Laiške prašoma patvirtinti išdėstytus reikalavimus iki balandžio 28 dienos, o neigiamo atsakymo arba jo nebuvimo atveju bus kreipiamasi į teismą.


"Atsikniskit! Aš jums jau sakiau, kad negrįšiu. Bandote priversti žaidėją grasinimais ir nuobaudomis priversti žaidėją daryti tai, ko reikia jums.

Kai situacija tarp Rusijos ir Ukrainos paaštrėjo, pasakėte man ir visai komandai, jog viską suprantate, kad mes galime išvykti", – parašė J.Bolomboy'us.

Po šių krepšininko žodžių sureagavo Maskvos CSKA vadovas Andrejus Vatutinas, kuris Rusijos spaudai atskleidė, kad šie žodžiai stipriai įskaudino.

Pasak A. Vatutino, CSKA kreipsis į teismą.

"Brangus Bolomboy'au. Vasarį išvažiavote taip greitai, kad net nespėjote atsisveikinti. Šiandien mums buvo malonu sulaukti žinios iš jūsų, kad jums sekasi gerai. Noriu padėkoti už kiek pavėluotą Velykų dovaną. Labai tai vertiname.

Kalbant apie oficialius CSKA ir jūsų agento susirašinėjimus, jūs tikriausiai pamiršote, kad pasirašėte klubo vidaus nuostatas ir pagal galiojančią sutartį padarėte reputiciją diskredituojančius pareiškimus. Jūsų pareiškimai yra sutarties pažeidimas. Tai bus dar viena puiki bylinėjimosi priežastis. Linkiu gero poilsio", - pareiškė A. Vatutinas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: