B. Daviesas: „Myliu Kauną ir norėčiau dar sugrįžti į „Žalgirį“

B. Daviesas: „Myliu Kauną ir norėčiau dar sugrįžti į „Žalgirį“

Du sezonus Kauno „Žalgirio“ ekipoje žaidęs Brandonas Daviesas nuo 2019 metų vilki „Barcelona“ komandos marškinėlius ir yra vienas iš komandos lyderių.



Šį sezoną B. Daviesas Eurolygoje vidutiniškai per 19 minučių pelno po 10,2 taško, atkovoja po 3 kamuoliu, atlieka po 1,7 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 9,8 naudingumo balo statistiką.

Eurolygos tinklalaidę „The Crossover“ rengiantis Joe Arlauckas šį kartą nusprendė pakalbinti būtent B. Daviesą.

30 metų 208 cm ūgio amerikietis negailėjo šiltų žodžių „Žalgirio“ ekipai ir jos fanams.


„Žaisti „Žalgirio“ komandoje yra kažkas ypatingo. Organizacija yra aukščiausio lygio, o fanai - ištikimiausi ir ypatingi. Kaune krepšinis yra viskas. Miestas gyvena juo. Fanai su komanda keliauja ir į išvykos rungtynes. Tai yra nepamirštama patirtis.

Buvo sunku palikti Kauną, „Žalgiryje“ norėjau likti amžinai, bet su šeima ilgai svarstėme ką daryti ir galiausiai nusprendėme keltis į Barseloną. Norėčiau dar sugrįžti į „Žalgirį“. Myliu šį miestą“, - kalbėjo B. Daviesas.

Primename, kad amerikietis su „Žalgiriu“ du sykius tapo Lietuvos čempionu, kartą triumfavo Karaliaus Mindaugo taurėje bei per pastaruosius du sezonus buvo vienas geriausių Eurolygos aukštaūgių.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: