„Žalgirio“ fanų emocijos: „Gana šito cirko. Beviltiškai atrodo „Žalgiris“

„Žalgirio“ fanų emocijos: „Gana šito cirko. Beviltiškai atrodo „Žalgiris“

LKL nuotr.

Dar vienoje Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) pusfinalio serijoje – lygybė.



Visiškai dominavęs Panevėžio „Lietkabelis“ namuose 79:55 (20:16, 28:11, 14:16, 17:12) nepasigailėjo Kauno „Žalgirio“ ekipos, tad serijoje iki trijų pergalių tapo lygu – 1:1.

Trečiasis serijos mačas vyks ketvirtadienį, 18.30 val., Kaune.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.


Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Nu nieko nepadarysi šiandien Lietkabelis žymiai buvo vertesni pergalės Žalgiris žaidė katastrofiškai, bet koks bebūtų aš jį vistiek palaikysiu visada.Jau reikia iškentėti šį sezoną nieko nepadarysi ir Kazys įmestas į ugnį daug pridaryta Motiejūno klaidų.Ir laukiam kitų rungtynių tikiuosi bus žymiai geresnės. Ir visados už Žalgirį“, - rašė Dominykas.

„Toks jausmas, kad čia viskas būtų surežisuota. Kad daugiau rungtynių...“, - teigė fanas Vitalijus.

„Nedarykit tragedijos. Nu liūdna? Paliūdėsim. Praeis. Kaip praeis ir šis sezonas. Visas sezonas, visa chemija, komanda... viskas buvo kreiva. Na tiek metų džiaugėmės, ne bėda vieną sezoną ir numirus pabūti. Ne tragedija. Paįvairins situaciją. Bus ir mums ką atsiminti. Na nebus jau komanda, jei nebuvo visą sezoną. Pasimėgaukime, jei tai įmanoma, paskutinėmis rungtynėmis. Sudaužkim bokalą ir palinkėkime Lietkabeliui laimėti auksą. Viskas ok. Visko reikia. Liūdna? Pikta? Patrepsėkit ir praeis. Pakelkit bokalus už kito sezono komplektaciją“, - komentavo Marius.

„Galima pralaimeti, bet ne taip gėdingai. Žaidėjai negerbia nei savęs, nei sirgalių“, - savo mintis išdėstė Saulius.

„Su visa derama pagarba, bet ketvirtadienį sumušat pitakais prieš rungtynes ir metat baltą rankšluostį... Gana šito cirko“, - mintimis dalinosi Mantas.

„Sakykik ką norit, bet Milas, Kalnietis šitose atkrintamosiose neegzistuoja...“, - rėžė Dinaras.


„Neprisimenu tokio Žalgirio, kuris būtų be ugnies, be kovos..“, - piktinosi Vaidas.

„Beviltiškai atrodo Žalgiris. Atrodo, kad žaidėjams jokios motyvacijos kovoti nėra“, - rašė Petras.

„Jeigu varžybos nėra sutartos. Tada išvados sekančios: 1. Nusenę žaidėjai nebepavelka ir LKL lygio, pavelkantys lygį nebeturi motyvacijos. 2. Jokios minties puolime, nulis, treneris kol kas neužmotyvuoja žaidėjų, jeigu rinktinėje matysime tą patį, laukia krachas. 3. Jankūnas turi visus šansus negauti jokio titulo šiemet, nes net Šiauliai bus iššūkis“, - teigė fanas Vytautas.


„Apie koke Eurolyga mes kalbam? paskutinės 7 LKL rungtynės ir 3 pralaimėjai... lavonų lavonai...“, - komentavo Gediminas.

„Baisu ir pikta buvo žiūrėti, blemba sėdi trys išsižioję ant suolo, ketvirtas trumpukas stovi prie aikštės blet ir nei vienas nemato jog Lavernas beveik visą antrą kėlinį pjauna grybą...tai kokia ten tų keturių trenerių rolė, kokie tikslai, ignoruoti ir nieko nedaryti??? Kas nors man paaiškinkite, nes blet pikta žiūrėti kaip per antrą kėlinį per kelis šūdą malančius žaidėjus praloši varžybas ir jų niekas dar neskuba keisti“, - savo mintis išdėstė Meivardas.

„Strelniekas, Giffey, Kalnietis, Miniotas ir Websteris yra tai, kas galėjo blogiausiai nutikti šį sezoną. Net prie Gintaro Krapiko geriau žaisdavo“, - mintimis dalinosi Andrius.


„Nuo pat pradžių uždusino Žalgirį. Jokių derinių, laksto kaip po išgertuvių.. Matyt labai šventė pergalę šeštadienį. Gerai žaidė kabelis, negali pykti. Psichologiškai jau paveikti Žalgiriečiai, tai ketvirtadienį bus dar vienas sunkus mačas“, - rėžė Vidmantas.

„Emociškai labai varginantis sezonas, nuvilia ne tiek rezultatas, o noras žaisti...“, - piktinosi Tautvydas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: