„Žalgirio“ fanai: „Motiejūnas turėtų išsiųsti Eurolygos metų vadovo apdovanojimą Š. Jasikevičiui“

„Žalgirio“ fanai: „Motiejūnas turėtų išsiųsti Eurolygos metų vadovo apdovanojimą Š. Jasikevičiui“

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) istorinį rezultatą užfiksavo Panevėžio „Lietkabelis“.



Aukštaitijos komanda namie trečią kartą laimėjo prieš Kauno „Žalgirį“ – 86:75 (15:17, 28:15, 24:25, 19:18). Tai lėmė triumfą pusfinalio serijoje 3:1 ir čempionų eliminaciją.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Sveikinu šitą sudėtį įsirasius į istoriją kaip prasčiausia komanda nuo nepriklausomybės atkūrimo ir dar kartą reikalauju Pauliaus Motiejūno išsiųsti Eurolygos metu GM apdovanojimą teisėtam jo savininkui Šarūnui Jasikevičiui“, - rašė Ponas Baronas.

„Nors esu Žalgirio fanas, bet Lietkabelis buvo vertas finalo visu 100%! Tikiuosi jie taps Lietuvos čempionais sutarše amžinus mūsų varžovus...“, - teigė fanas Dinaras.

„Sveikinimai LIETKABELIUI. Tendencijos visą sezoną rodė, kad finalo nematysime. Dabar tikiuosi Motiejūnui kas nors pasakys štai ką reiškia kai ŽALGIRIS tampa sanatorija sportinę senatvę išgyvenantiems krepšininkams“, - komentavo Armi.

„Motiejūną lauk, nuo komandos komplektacijos!“, - savo mintis išdėstė Povilas.

„Graudu, kam bežaist. Atiduokit 3 vieta Šiauliams ir skirstikitės į visas 4 puses“, - mintimis dalinosi Meška Lokys.

„Dabar, bent už tam tikrą atpildą savo fanams, Motiejūnas bent padarytų įėjimą į areną su Šiauliais nemokama, bet net neabejoju, kad to nebus, ir greičiausiai ji bus tuščia“, - rėžė Artūras.

„As visada už Žalgirį, bet šiaip Lietkabelis tikriai buvo vertesni finalo, pagaliau pasibaigė ekspermentinis sezonas su 3 treneriais, nesurado senukuose jėgų“, - piktinosi Bronius.


„Būtina kitam sezonui pratęsti sutartį su Kalniečiu (gi rūbinės žmogus) ir būtinai įkalbėti Jankūną tęsti karjerą, ir džiugu dėl Maskvyčio per pora mėnesių įėjusio į Istoriją. O šiaip čia jau nx, nuo Šaro išėjimo Žalgiris ritasi taip greitai į apačią. Iš šios sudėties palikti max 3 žaidėjus o kitus lauk. P.s sveikinimai Lietkabeliui parodžiusiems, kad žaidžia ne Pinigai, o komanda su labai talentingu treneriu“, - rašė Justinas.

„Geriau pralaimėt prieš Lietkabelį pusfinalį, nei prieš rytą finale. Lietkabeli, nepavesk!!“, - teigė fanas Augustinas.

„Visada buvau, esu ir būsiu už Žalgirį, bet laaabai džiaugiuosi dėl Lietkabelio ir linkiu jiems sėkmės finale. Ateisiu palaikyti, nes svarbiausia, kad ne Rytas laimėtų“, - komentavo Deividas.


„Motiejūnai, jei turi nors kiek savigarbos, tai atiduok tuos Eurolygos top menedžerio apdovanojimus Jaskai ir eik kuo greičiau darytis namų darbų, bei labai rimtų išvadų po šio sezono“, - savo mintis išdėstė Giedrius.

„Nuostabus sezonas, nuostabiai surinkta komanda, puikus visi treneriai, o kalčiausias Shileris. Bravo!“, - mintimis dalinosi Valentas.

„Agonija Žalgirio pasibaigė, visą sezoną buvo tragiškas žaidimas ir čia visa kaltė yra didžio GM Motiejūno. Jis turi visą kaltę prisiimt ir dingt iš Žalgirio. Pasimatė jo sugebėjimai išvykus Šarui iš komandos. Šaras buvo ne tik treneris, bet ir sporto direktorius, bet ir pagrindinis GM. Išvyko Šaras ir tas mulkis Motiejūnas, nuvarė Žalgirį ne tik iki Eurolygos dugno komandos,bet ir LKL tokį fiasko patyrė, kad žiauru. Žalgirio vieno biudžetas 10 mln. € kaip visų likusių sudėjus LKL komandų. Tai ką jis per sudėtį surinko? Toki žaidėjai nei 1 mln € neverti sudėjus, o permokėta kaip nžn už ką. Kur logika jo ir sugebėjimai rinktis žaidėjus? Shillerį pasėmė iš Austrijos nuo kada jie apie krepšinį supranta? Poto "griežtajį Zdovcą", velnių Rimo Kurtinaičio molio Motiejus nepaėmė? Tas kelis kartus už juos geresnis. Bet ne Motiejūno užsišikimas ir ambicijos neleido paimti treniruot vieno iš geriausių lietuvių trenerių. Ir kodėl Žalgiryje nežaidžia perspektyvūs lietuviai? 1999 metais kaip Žalgiris laimėjo Eurolygą lietuviai buvo pagrinde 23 metų, kiti jaunesni ar vyresni pora metų. O kas dabar žaidžia Žalgiryje? Puse komandos nevykėlių legionierių, keli veteranai, kurie jau netraukia Eurolygos lygio, jaunas Blaževičius supuvo ant suolo. Lauk Motiejūną iš Žalgirio!“, - rėžė Kęstutis.


„Tikiuosi jog mažajame finale Kauno arena bus tuščia, gal tai paskatins atsakingus prisiimti atsakomybę ir padaryti rimtas išvadas. O gal visgi Šileris čia kaltas“, - piktinosi Tomas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: