GWB: „Gerokai po vidurnakčio girti komandos žaidėjai linksminasi klube. Tai dar vienas smūgis“

GWB: „Gerokai po vidurnakčio girti komandos žaidėjai linksminasi klube. Tai dar vienas smūgis“

LKL nuotr.

„Žalgiris“ po vakar skaudaus pralaimėjimo Panevėžio „Lietkabeliui“ pirmą kartą per Lietuvos krepšinio lygos (LKL) istoriją nežais finale, tačiau ištikimiausi „Žalgirio“ fanai „Green White Boys“ po rungtynių užfiksavo Kauno komandos žaidėjus naktiniame klube.



Apie tai savo mintimis socialiniame tinkle išdėstė ištikimiausi „Žalgirio“ fanai „Green White Boys“.

Kviečiame paskaityti:

„Į paskutines LKL pusfinalio serijos rungtynes Panevėžyje atvyko 60 GWB narių. Atvyko tikėdami pergale ir tuo, kad serija sugrįš į Kauną.


Šio susitikimo pabaigai buvo paruošti baneriai pergalės ir pralaimėjimo atvejais.  Atsirado smerkiančių, jog neva ruošėmės pralaimėjimui, tačiau greičiausiai banerio teksto jie taip ir neperskaitė. Mums nesvarbu pergalės ir pralaimėjimai – mes esame su komanda bet kokiu atveju. Tai ir buvo mūsų žinutė po pralaimėjimo. Taip, pasiruošėme, jog galėtume komandai pasakyti, jog mums  nesvarbu, kad pralaimėjote – mes su jumis kartu nors mums ir labai skauda.

Kaip parodė vėlesni vakaro įvykiai – skauda ne visiems. Čia reiktų atskirti kelis dalykus. Ar kas nors būtų nepatenkintas, jeigu būtumėme išvydę komandą vakarieniaujančią su bokalais alaus? Tikrai ne. Tačiau sužinoti, jog gerokai po vidurnakčio girti kai kurie mūsų komandos žaidėjai linksminasi klube yra dar vienas smūgis.

Sezonas dar nesibaigė ir laukia rungtynės dėl trečios vietos. Taip, ši serija psichologiškai bus beprotiškai sunki visiems žaliai baltiems, tačiau ją reikia priimti vyriškai, o žaidėjai privalėjo išlikti profesionalais. Tokioje situacijoje privalai gerbti varžovą, su kuriuo žaisi, privalai gerbti sirgalius, kurie ateis tavęs palaikyti.

Džiaugiamės, kad klubas sureagavo į situaciją ir laukiame, kokie bus priimti sprendimai. Taip pat norime pabrėžti, jog Žalgirio gerovė yra mūsų prioritetas. Natūralu, kad iš žaidėjų tikimės aukščiausio profesionalumo ir net neabejojame, jog didžiajai daliai komandos ši situacija yra tiek pat skausminga kiek ir mums.

Sveikiname panevėžiečius su pergale. Lipkevičius, Žemaitis, Vasiliauskas – žaidėjai, vilkėję ir žaliai baltais marškinėliais. Varžovai mirė aikštėje dėl kiekvieno centimetro ir nusipelnė finalo.

Vis dėlto ir šiame mieste yra alkoholio paveiktų žmonių. Tiesa, jie į arenos prieigas užsuko iš Panevėžio stadiono. Apgailėtinas bandymas pulti, kuris tik įsikišusių pareigūnų dėka baigiasi juoko doze. Nesuprantame, tai jų grupuotės sprendimas ar girtuoklių šou.

Pabaigai, kaip vienam gandriukui sunku susilaikyti ir neužsukti pas mus išreiškiant savo itin svarbią nuomonę. Vieno trickshoterio, kuris nori būt labai svarbus šiek tiek neprimena? Jūs galite turėti kokią tik norite nuomonę, bet nustokite taikyti dvigubus standartus. Kaltinate mus like’ų medžiokle, kai pats podkaste sėdite su gandro kostiumu. Jūs rimtai manote, kad mums rūpi like’ai? Mums rūpi mūsų klubas ir išreiškiame požiūrį į dalykus iš savo perspektyvos. Tuo tarpu jūs dėl peržiūrų, clickų (ar kaip sakėte pinigų) esate pasiryžęs labai daug kam. Jeigu sezono metu iki paryčių geriantys žaidėjai yra nieko tokio, tai kodėl patalpinote klubo reakciją į tai? Leiskite atspėsim – clickai.


Tik Žalgiris“, - rašė GWB.

Krepsiniiozinios.lt

Video rekomendacijos: